Odkup vozil

Kadar odkupujemo vozila je eden izmed ključnega pomena v kakšnem stanju je vozilo. Če imate kakšno vozilo, ki ga želi prodati kliknite tukaj. Ponujajo vam zanesljiv in hiter odkup vozil, po realni ceni, brez vseh težav. Odkup je možen po celi Sloveniji.

Odkup vozil

Postopek kadar se odločimo za odkup vozil: avto, ki ga pripeljete za odkup, vam najprej ocenijo koliko je avto sploh vreden. Na ceno se gleda po kriterijih, ki so stanje vozila, prevoženih kilometrov, nekaramboliranost vozila, servisni knjižici in po letu izdelavi.  Če se stranka in odkupovalec strinjata o določeni ceni se naredi prepis za odkup vozil in se denar izplača na dogovorjen način( ali na gotovio, ali pa se nakaže na bančni račun). Pomembno je, da lastništvo dokažemo z prometnim dovoljenjem.

Problem ne nastane takrat, ko prodajamo avto, ki je kakovostnejše znamke in je odlično ohranjen, saj takšen avto ni težko prodati. Mogoče zaslužimo tudi nekaj več kakor bi zaslužili,če bi peljali avto k odkupovalcu vozil. Problem nastane takrat, ko avta ne moremo prodati, saj se na oglas, da prodajamo avtomobil nihče ne javi. Avto je po vsej možnosti nižjega cenovnega ranga, karamobliran, ali pa je že prestar in ni več tak kot je bil pred nekaj leti. V takšnem primeru se lahko odločimo za odkup vozil. Sicer je po vsej verjetnosti, da bo cena malo nižja kot bi pričakovali, saj si tipični lastniki postavijo previsoko ceno, vendar ne glede na vse avto prodamo in dobimo pošteno plačilo. Kadar se odločimo za odkup vozil se tako rešimo nekaterih preprodajalcev, ki bi vam govorili, da avto zagotovo ni vreden toliko kot ga ocenjujete vi. On bi za avto plačal minimalno ceno, tako da bi za avto potem iztržil maksimalno kar bi se dalo. Ko se pa odločimo za odkup vozil pa kaj takšnega ni, saj odkupovalci si želijo, da so stranke zadovoljne in imajo izkupiček tako odkupovalci vozil kot prodajalci.