Makita orodje

Podjetje Makita izdeluje kakovostna in različna uporabna orodja za dom in ostale potrebe. Podjetje je poznano po vsem svetu in slovi s svojo vrhunsko kakovostjo. Tudi cena je v razmerju s kakovostjo sorazmerno primerna in za Makita orodje ni potrebno zapravljati nepotreben denar, saj se kmalu povrne. Orodje ima dolgo življenjsko dobo in ni potrebno biti v skrbeh, da bi se orodje pokvarilo in bi bil potem potreben servis.

Makita orodje

Proizvajajo orodja kot so: orodja za vijačenje, vrtalniki/mešalniki, orodja za rezanje in brušenje,  za poliranje, ublanje, žaganje in še veliko drugih stvari. Vse Makita orodje najdete na spletni strani. Ponujajo nam svari, ki so namenjeni domačim uporabnikom ki orodja ne potrebujejo vsak dan in se ukvarjajo le za hobi, kot tudi zahtevnim uporabnikom, ki orodje potrebujejo iz dneva v dan. V podjetju zelo poudarjajo na vlaganju v delavce, uporabnosti, v nove orodja. Vsa orodja so izdelana iz vrhunskih materialov, ki so trpežni na udarce in na ostale stvari, ki se lahko pripetijo.

Makita orodje nam daje 12 mesečno garancijo, na vsa njihova orodja. Ponujajo nam večina orodij na akumulator, kar pomeni, da lahko Makita orodje uporabljamo tudi tam kjer elektrike ni. Pri akumulatorskem orodju nam ponujajo različne tračne žage, škarje za živo mejo, različne vrtalnike in drugo Makita orodje. Omogoča nam do 1 uro delovanja brez dodatnega napajanja. Cena teh stvari je od 100 € do 1000€.  Skrbi s servisi zagotovo ni, saj se servisi nahajajo v vseh večjih mestih po Sloveniji. Makita orodje lahko naročimo preko internetne strani, ali pa se oglasimo v lokalni trgovini z orodjem.

Ob nakupu Makita orodja dobimo zraven še kovček za lažje prenašanje in shranjevanje. Kovček ima močno konstrukcijo tako od zgoraj kot tudi iz strani, ki ščitijo napravo pred poškodbami. Še posebej je uporaben za delo na terenu, gradbiščih in drugje na terenu.