Filitheo – zagotovite si svobodno vožnjo na dveh kolesih

Podjetje Filitheo, d.o.o. je ekskluzivni uvoznik motorjev in skuterjev blagovnih znamk Peugeot Motocycles in Tromox. Poleg tega se ukvarjajo tudi z distribuciji in internetno prodajo – obiščite njihovo spletno stran https://www.filitheo.si/ in si izberite svoje najljubše vozilo na dveh kolesih. Za ljubitelje aktivnih in avanturistično obarvanih počitnic pa ponujajo tudi avtodome priznanih blagovnih znamk Pilote in Le Voyager.

filitheo

Zaupajte najboljšim

Nakup izbranega vozila ni ravno najbolj enostavna naloga, še posebej v primeru, da si želite zares popolno ter nepozabno vozno izkušnjo. Za vse, ki od svojega prevoznega sredstva pričakujete kar največ, je tu ponudnik Filitheo. Pri svojem delu stavijo le na najboljše, zato so v svojo ponudbo vključili ekskluzivne znamke motorjev in avtodomov. Poleg tega vam ponujajo tudi zanesljivo servisno storitev in prodajo vseh potrebnih avtodelov.

Skuter, motor ali avtodom – Filitheo vam ponuja vse

Pri podjetju Filitheo d.o.o. vam ponujajo vse, kar potrebujete za odlično potovalno avanturo. Ne glede na to, ali ste ljubitelj vožnje na dveh kolesih ali potovanj, ki vam ponujajo popolno neodvisnost in svobodo, boste pri njih našli vse za zadovoljitev svojih želja. Izbirate lahko med skuterji priznane in večkrat nagrajene blagovne znamke Peugeot Motocycles, in sicer so vam na voljo:

  • skuterji 25 km/h,
  • skuterji 50 CC 4T – kategorija AM,
  • skuterji in motorji 125CC – kategorija A1 ali koda 125,
  • skuterji in motorji iz kategorije A2,
  • trikolesni skuterji, ki so vozni z B kategorijo.

filitheo 1

Poleg Peugeotovih motorjev, ki veljajo za pionirje s področja motociklizma in izdelave skuterjev, se lahko odločite tudi za nakup električnih motorjev Tromox, ki jih lahko vse pogosteje srečamo tako v mestih, kot tudi na podeželskih cestah, ki ponujajo obilico možnosti za sproščeno vožnjo z vetrom v laseh. Z nakupom Tromox motorja ali skuterja pa tudi vi dodate majhen prispevek k ohranjanju čistega okolja, saj ga poganja električna energija.

Ste navdušeni nad počitniškim domovanjem na štirih kolesih ali pa si že od nekdaj želite na dopustovanje odpraviti z avtodomom? Potem je sedaj čas, da si privoščite to edinstveno izkušnjo. Filitheo vam omogoča nakup luksuznih, družinskih in kompatnih avtodomov, ki vam ponujajo vse, kar potrebujete za maksimalno udobje med vožnjo in na potovanju.

Izberite svoje najljubše vozilo in se podajte novim dogodivščinam naproti.