Vrhunska kakovost in eleganten dizajn Hobby prikolic

Za resnično nepozabno pustolovščino na kolesih, izberite Hobby prikolice, kjer se združuje večen dizajn z vrhunsko nemško kakovostjo. Nakup kamp prikolice po dostopni ceni lahko opravite pri Hobby Slovenija. Zanesljivost in vzdržljivost postaneta vaša zvesta sopotnika na vseh vaših potovanjih, ne glede na to, kje vas popotniški duh zanese. Vstopite v svet udobja, saj Hobby prikolice ustvarjajo prijeten ambient s toplimi lesnimi elementi in premišljeno osvetlitvijo. Vsak kotiček je oblikovan z namenom, da se počutite kot doma, tudi ko ste na poti, odmaknjeni od domačega udobja.

Brezkompromisna varnost

Najvišji standardi kakovosti in varnosti so temelj vsake Hobby prikolice. S strogo predpisanimi merili in nenehnim iskanjem novih inovacij na področju varnosti, se vsak trenutek na vožnji spremeni v brezskrbno doživetje. Vaše potovanje z Hobby prikolico je varno, brezkompromisno in polno avantur.

Potovanja so več kot le premikanje z enega kraja na drugega. So čas, ko lahko uživate v vsakem trenutku, raziskujete skrite kotičke narave ali doživljate pulz mestnega vrveža evropskih metropol. Hobby počitniška vozila so zasnovana tako, da vam omogočajo elegantno in udobno potovanje, brez naglice, s popolnim odklopom in v krogu vaših bližnjih.

Kamp prikolica

Hobby – vaš partner za potovalno razkošje

Z veseljem so pri Hobby Slovenija leta 2020 prevzeli ekskluzivno zastopstvo za blagovno znamko Hobby v Sloveniji. Pri njih ne ponujajo le prodaje vozil, ampak tudi številne dodatne storitve. S servisom avtodomov in počitniških prikolic, 3D optiko, avtopralnico, dobavo rezervnih delov ter večjimi popravili vam zagotavljajo popolno izkušnjo na vsakem koraku vašega potovalnega razkošja.

Vabljeni v njihov novi salon, ki se nahaja v samem centru Slovenj Gradca, kjer lahko odkrijete številne nove modele integriranih in delno integriranih vozil blagovne znamke Hobby. Oglejte si, kako se potovalna eleganca združuje z vrhunsko obliko in funkcionalnostjo. Obiščite jih in doživite razsežnosti udobja na poti. Vaše brezskrbno potovanje je njihova skrb. Njihovi vrhunsko usposobljeni strokovnjaki na področju servisiranja bodo odpravili vse tehnične težave vašega vozila.

3D optika za daljšo življenjsko dobo vaših pnevmatik

Zmanjšajte obrabo pnevmatik s storitvijo 3D optike. Njihovi strokovnjaki bodo opravili to storitev na najvišjem nivoju. S tem vam je zagotovljena daljša življenjska doba pnevmatik in boljša varnost na cesti. Pripeljite svoje vozilo in dovolite, da poskrbijo za optimalno delovanje vaših pnevmatik.