Sedežne garniture

Sedežne garnitureSpletna trgovina salonpohistva.si je trgovina, ki vam nudi pohištvo in izdelke za dom. Tu boste našli sedežne garniture, postelje, mize, stole in vse ostale izdelke. To je zelo preprost, cenovno ugoden in hiter način opremljanja vašega stanovanja ali hiše s kvalitetnim pohištvom slovenskih in tujih blagovnih znamk in proizvajalcev. Salonpohistva. si vam nudi brezplačno dostavo ob nakupu nad tristo petdeset evrov in ob nakupu označenih izdelkov, na označene izdelke je brezplačna montaža in omogočeno vam je da lahko izdelek vrnete v petnajstih dneh od dneva nakupa.

Blagovne znamke, med katerimi lahko izbirate ob nakupu pohištva so Bello Giardino, Bensimo, Biesse, Colombini, Flamula, Gammi, Gorenc, Hitex, IMAB, Klun, Linaflex, Meblo JOGI, Novoles, Odeja, Optimo, Pani, Sicea, TOM in še mnoge druge. Na voljo za nakup pohištva so vam kategorije dnevne sobe, spalnice, kuhinje in jedilnice, vrt, pisarniško pohištvo, otroške in mladinske sobe, svetila, kopalnice in dodatki za dom. pod kategorijo dnevne sobe ali pa na spletni strani salonpohistva.si/sedezne-garniture boste našli široko ponudbo za sedežne garniture.

Sedežne garniture so na prodajo od štirih različnih proizvajalcev, v razponu cene do štiri tisoč evrov. Razpon cele lahko pri iskanju sedežne garniture ali ostalih izdelkov spreminjate tudi sami in si prilagodite ceno, ki vam ustreza. Sedežne garniture so na voljo v različnih barvah, kot so črna, bela, siva, vijolična, rjava, rdeča in različnih materialov, kot so usnje, mikro tkanina in bombaž. Za več informacij za sedežne garniture ali katerikoli drug izdelek obiščite njihovo spletno stran, jim pišite na elektronski naslov ali pa jih pokličite na njihovo telefonsko številko.