Kakovostne talne obloge privlačnega dizajna

V podjetju Interflooring se že več kot dvajset let ukvarjamo s trženjem talnih oblog ter drugih rešitev za vaša tla. Pri vaši odločitvi vam z veseljem pomagamo, svetujemo ter nadvse profesionalno izvedemo naše projekte, saj se zavedamo, da so tla vsak dan v uporabi, zato je nujno, da so funkcionalna ter kakovostna.

Talne obloge iz tekstila so nepogrešljiva sestavina vsake zgradbe, saj z njihovo namestitvijo poskrbimo za udobno hojo, funkcionalnost ter lepši izgled samega prostora.

Izbirate lahko med kavčukovimi talnimi oblogami cenjene blagovne znamke Artigo, ki so gumijaste teksture, izdelane iz kakovostnih ter okolju neškodljivih surovin. Okolju prijazna sta tudi njihova proizvodnja ter pakiranje. Odločite pa se lahko tudi za tekstilne talne obloge Interface Heuga. Slednje so sestavljene iz več plošč dimenzij 50×50 ali 100×25 cm. Kasnejša menjava obrabljenih ali poškodovanih talnih plošč je zato še enostavnejša in hitrejša. Na tla jih ni potrebno lepiti, ampak se le položijo na posušeno emulzijo proti drsenju.

talne obloge

Talne obloge iz kavčuka so na pogled zelo podobne tistim iz PVC. Razen izgleda pa nimajo veliko skupnega, saj kavčukove obloge ne vsebujejo mehčalcev, formaldehida ali drugih okolju ter ljudem škodljivih snovi. So zelo odporne, ter trpežne, enostavne so tudi za čiščenje. Na voljo so v mnogih barvah in vzorcih, primerne pa bodo za zelo vlažne prostore, kot so kuhinje ter kopalnice, saj ne prepuščajo vode.

Tekstilne talne obloge so zagotovo tiste, ki se lahko najbolj približajo posameznikovemu okusu ter željam. Nudijo nam izredno udobje ter so za nameček še odličen zvočni izolator. Izbirate lahko med različnimi barvami, vzorci in teksturami, s katerimi boste v svoj dom vnesli poseben osebni čar. Talne obloge Interface Heuga so zelo odporne ter vzdržljive, zavarovane so tudi pred nastankom glivic. Njihovo polaganje je enostavno in hitro. Primerne so tudi za uporabo sistema talnega gretja. Najpogosteje se jih namešča v hotele, banke, računalniške prostore, zdravilišča ter akustične prostore, kjer je udobje bistvenega pomena.