Grad Otočec je na otoku in je čudovita destinacija za razvajanje

Grad Otočec je zelo znana destilacija pri Novem Mestu na dolenjskem. Privlačen Grad Otočec – zakaj ga obiskati, si preberite v tem članku. V 70-ih letih prejšnjega stoletja so se tja priselili številni ljudje, ki so zgradil infrastrukturo in iz vsega tega se je razvilo zanimivo podeželsko mesto. To mesto je obiskano in zelo znano, ker je edino, ki ima grad na otoku in je izjemno lep. To je super destinacija za izlet in tudi kulinarične užitke. Grad pa je postal visoko kategoriziran hotel s sobami na nivoju in vrhunsko ostalo ponudbo, ki vas bo razvajala.

Grad Otočec

Grad Otočec je edini vodni grad pri nas in je zato res edinstven. Od leta 1999 naprej je tudi zaščiten kot državni spomenik. Grad Otočec se je kot tak pri nas ohranil edini in si ga je vredno ogledati ter doživeti daljno zgodovino naših prednikov. Vendar lahko tudi prespite v razkošnih sobah, ki so izdelani tako, da vas pomirijo in so sinhronizirani z naravo, zato si boste res odpočili. Na voljo imate razkošne kopalne in masažne kadi, tuše, v sobi so televizija, internet, telefon sušilec za lase, mini bar in seveda s sobe ogrevane ali hlajene klimatsko po vaši izbiri.

Grad Otočec nudi poleg uslužnega osebja tudi veliko okoških znamenitosti, ki si jih lahko ogledate v neposredni bližini. Pri tem vam bo pomagalo osebje v hotelu, ki je za to tudi zelo usposobljeno. Grajski par je avtohton in izjemen že nekaj stoletij. Reka Krka obdaja gad in nudi super ribolov s številnimi ribami. Tam so naseljeni tudi labodi, ki jih je veselje pogledati. Veliko je stez za sprehode in tek ter kolesarjenje. Tudi golf igrišče je v bližini za tiste, ki radi to počnete.

Tam se tudi pogosto prirejajo športne prireditve, saj imajo veliko igrišče, ki je profesionalno in dobro pregledno. Imajo tudi adrenalinski park, ki ga lahko izkoristite. Tam pa lahko tudi praznujete rojstni dan ali obletnice, saj so na to pripravljeni. Tudi če je dež, se lahko rekreirate v bazenih in temah. Dobrodošli.