Rojstni dan Maribor mora biti popoln

Verjetno si prav vsak otrok želi, da bi bil njegov rojstni dan nekaj posebnega. To pomeni, da se morajo starši potruditi, da bodo njegovim otrokom organizirali takšen rojstni dan, da se bodo imeli kar se da lepo in prijetno. Spomini so tisti, ki največ štejejo, zato je prav, da se rojstni dan Maribor odvije tako, kot se mora. Rojstni dan Maribor, ki se bo torej odvijal nekje v Mariboru je lahko za vašega otroka zelo zanimiv, če še boste le potrudili, da ga boste organizirali tako, kot si vaš otrok to želi.

rojstni dan Maribor

Rojstni dan Maribor se lahko organizira tudi za vašega otroka v kolikor se nahajate v Mariboru. Obstaja sicer veliko organizacij, ki se ukvarjajo s tem, da je rojstni dan za vašega otroka organiziran tako, kot mora biti, zato je prav, da se odločite za eno izmed njih. Rojstni dan Maribor je torej rojstni dan, ki se odvija v Mariboru in v kolikor boste želeli organizacijo, ki bo za vas organizirala tak dogodek v Mariboru bo najboljše, da najamete nekoga, ki živi v tem kraju. Rojstni dan Maribor je seveda za otroke lahko nekaj posebnega, zato poskrbite, da bo res.

Rojstni dan Maribor je seveda lahko ponoviti tudi naslednje leto. Pozanimajte se, koliko denarja je potrebno plačati za takšno organizacijo dogodka in ko se boste seznanili s cenami, boste lahko kaj hitro ugotovili, koliko denarja morate dati na stran, da boste lahko tudi prihodnje leto otroku priskrbeli nepozabni rojstni dan Maribor. Maribor je kraj, kjer se zelo veliko stvari dogaja vsakodnevno. Rojstnih dni je tam veliko, zato je prav, da se morda zgledujete po njih. Pomembno je, da je rojstni dan prilagojen starosti otrok, saj se tudi interesi le teh z leti spreminjajo. Maribor je torej kraj, kjer boste lahko našli veliko organizacij, ki vam bodo lahko pomagale pri organizaciji nekega dogodka, kot je denimo rojstni dan.

Slovenski kraj – Trenta

Kraj, ki je opisan v nešteto različnih knjigah, kraj, ki je resnično vreden ogleda, kraj, kjer se boste resnično spočili in še veliko bi lahko naštevali. Ta kraj je Trenta. Gre za kraj, ki se nahaja v Sloveniji. Verjetno ste nekateri že slišali zanj, nekateri pa boste v tem članku dobili idejo za naslednji izlet, ki ga boste organizirali.

trenta

Trenta je vsekakor vredna ogleda, saj jo obdajajo čudovite Slovenske gore, ki si zaslužijo vse spoštovanje. Slovenija je izredno lepa dežela, zato moramo biti ponosni, da živimo v njej. Naša država je razdeljena na več različnih predelov in prav vsak ima neke svoje posebnosti. Gre za izredno majhno deželo, zato je kar malo čudno, da imamo toliko različnih predelov, ki se med seboj tako močno razlikujejo. V Sloveniji ni prav noben problem oditi iz ene strani na drugo, kar lahko predvsem turistom še kako koristi. Izkoristijo lahko to, da si v kratkem času ogledajo večino Slovenskih znamenitosti, tistih glavnih seveda.

Trenta je kraj, ki je s strani turistov vsakoletno zelo obiskan. Razlogov za to poznamo veliko, toda v tem članku jih ne bi naštevali. Poudarili bi le to, da se Trenta resnično nahaja na izjemni lokaciji, je v zavetju in ima zelo prijazne ljudi, ki turistom pričarajo domače vzdušje, kar je seveda zelo dobrodošlo.

Trenta je kraj, ki ga prav tako vsako leto obišče veliko avanturistov. Tam se nahaja avtokamp in v kolikor ste bolj navajeni, da svoje počitnice preživljate v gorah, bo to morda idealna priložnost za vas.

Verjamemo, da tisti, ki radi hodijo v hribe kraj Trenta zelo dobro poznajo.  V kolikor ste bili pred kratkim v Trenti, ne bo prav nič narobe če boste napisali kakšno mnenje v komentar na tej spletni strani, saj smo vedno odprti za nove ideje, zgodbe in podobno…

Žari na oglje se spomladi super prodajajo

Vsi vemo, kako lepo je imeti piknik na svojem vrtu in kako lepo je povabiti svoje najbližje prijatelje, da si izmenjate nekaj besed, popijete kakšno mrzlo pivo in uživate v dobri hrani. Vsi zunanji žari na oglje so nekaj posebnega, saj lahko pričarajo odlično vzdušje na pikniku. Pomembno je, da jih znate pravilno uporabljati, saj žari na oglje niso hec, ker je potrebno imeti kar nekaj izkušenj, ki vam pomagajo, da lahko jedi pripravite tako, kot se to spodobi. Žari na oglje so nekoliko drugačni od tistih drugih, ki so na elektriko ali drva. Potrebno je paziti, da se hrana ne bo preveč zažgala, tako da vsekakor je potrebno imeti nekaj znanja, ki vam pomaga, da boste hrano pripravili tako, kot se to spodobi.

žari na oglje

V kolikor menite, da znate hrano dobro pripravljati, potem seveda le pogumno, drugače pa raje odstopite žar nekomu, ki točno ve kako se tem stvarem streže. Žari na oglje so nekaj, kar vam bo lahko prineslo kar precej pozitivne energije, zato nikar ne varčujte in se le hitro odločite za enega, da ga čim prej lahko tudi preizkusite. Sedaj je zunaj vreme odlično in žari na oglje delujejo v kot nori. Hrana se pogosto obrača na žaru, kar je pozitivno in pozitivna energija se prav tako preliva ob njih.

Ljudje spijejo njihovo najljubšo pijačo, ljudje se sprostijo in pogovorijo, kar je seveda tisto, kar največ šteje. Žari na oglje se lahko kupijo v prodajalnah, kjer prodajajo vrtno pohištvo in podobno. Pri nas v Sloveniji je kar nekaj prodajaln, kjer boste lahko našli tovrstne izdelke, tako da odpravite se na teren in poiščite tistega, ki bo za vas najbolj primeren. Prav je tudi, da preden se žari na oglje prodajo, da jih prodajalci dodobra predstavijo, saj bodo stranke le tako lahko točno vedele kaj in kako. V kolikor ne bodo obveščene, bodo nekako kupovale mačka v Žaklju.

Horoskop za junij 2017 – inteligentni dvojčki

Kaj sploh je horoskop? Ali verjeti horoskopu? Na oba vprašanja si mi, ljudje, odgovarjamo verjetno že skozi celotno našo zgodovino.  Beseda izvira iz grščine, in sicer iz besede horoskopus. Horoskop za junij 2017 torej napoveduje usodo posameznika glede na zvezdni položaj v času, ko se je rodil. Pomeni tudi imena nebesnih znamenj. Vsako nebesno znamenje ima svoje tipične značilnosti in ljudje, ki imajo enako nebesno znamenje so si v večini lastnostih zelo podobne (po nadarjenosti, obnašanju itd.). Med seboj ločimo različne horoskope, in sicer letni, tedenski, dnevni, mesečni, ljubezenski horoskop itd.

Ali boste svojemu horoskopu verjeli ali ne? Ta odločitev pa je odvisna izključno od vas samih. Od vas je odvisno tudi ali bo ali ne bo vplival na vas. Veliko ljudi bere svoj horoskop in po njem tudi deluje vendar se tega sploh ne zavedajo. Včasih se pa zgodi, da se horoskop tudi uresniči, saj na to, kaj piše ali v horoskopu mnogokrat vplivajo prav planeti, v velikih primerih je to Luna.

horoskop za junij 2017

Horoskop za junij 2017 si ne smete razlagati oziroma ga ne smete imeti za orodje s katerim bi si napovedovali prihodnost, ampak kot psihološki profil svoje osebnosti preko katerega si lažje razlagate življenje. Ko si prvič preberete svoj osebni horoskop, je podobno kot, da ste se prvič pogledali v ogledalo. Potrebno se je zavedati, da planeti ne vplivajo na vas, ampak, da se v položaju nebesnega teles izraža vaša osebnost.

Horoskop za junij 2017  je čas za dvojčke – 21. 5. – 20. 6. Ljudje, rojeni v znamenju dvojčka so radovedni, komunikativni, igrivi, zgovorni, radi razmišljajo, so lahkotni, spretni, nestalni, zgovorni.

Astrološko znamenje Dvojček je zelo kompleksno znamenje, ki ima rad otipljive, racionalne in znanstveno dokazane razlage. Je tudi izvrsten mislec.

Ampak tisto kar si dvojček zabije v glavo, bo zelo težko prepričati ga v nasprotno, kljub trdnim dokazom. zelo ponosen je na svoja poznanstva. Zelo je družaben in v družbi rad predstavlja središče pozornosti.  Horoskop za junij 2017  pravi, da je to znamenje, ki se v trenutku navduši, a že naslednji moment navdušenje mine. Je dokaj škrt, kar pomeni, če boste punce z njim na kavico, lahko pričakujete, da jo boste kar same plačale. Pri njem morate paziti na svojo postavno linijo in tudi na to koliko pojeste, saj je na to izjemno pozoren, sebi pa sicer dopušča več gurmanskega prostora. Uživa v gurmanskih presežkih. Rad se dobro oblači, zato lahko pri njem pričakujete kose oblačil priznanih znamk. V partnerstvu ni poznan kot relativno zvest, kar morate dame vzeti v zakup, v kolikor ljubite dvojčka. Njegov karakter je kar precej nestabilen, saj  dvojčki mišljenje mnogokrat prilagajajo po najvplivnejšem govorniku ali zelo priljubljenemu človeku v skupini. Telesne okončine, ki so zelo izpostavljene pri dvojčkih so , nasploh vse okončine, predvsem pa dlani in zapestja. Najčudovitejši partnerski odnos bo dvojček imel z strelcem, ovnom, vodnarjem, levom in tehtnico.

Otroška očala v optiki Moj optik po najugodnejših cenah

V naši optiki se nahaja pestra izbira oziroma ponudba otroških očal (ter seveda tudi očal za odrasle). Ker je pri otrocih kakovost še posebej pomembna, so očala v naši ponudbi trdna ter izdelana iz kakovostnih materialov – da bo lahko vaš otrok brezskrbno užival prav v vseh aktivnostih.

otroška očala

Kako torej izbrati najprimernejša otroška očala? Na prvem mestu je potrebno očala vedno prilagoditi željam ter potrebam otroka. Preizkus različnih velikosti ter modelov bo ustrezna pot do očal, ki bodo otroku služila še dolgo po nakupu. Nujno je, da se otrok v očalih dobro počuti, da mu ne padajo z nosu ali izza ušes. Njihovo stabilnost lahko še dodatno utrdite z izbiro očal, ki imajo silikonsko oporo na nosu. Tako bo njihovo nošenje tudi bolj udobno. Odločite se za ustrezno širino stekel, dolžino nosnega mostu ter dolžino na sencah.

Funkcionalnost je prav tako zelo pomembna. V osnovi poznamo očalne okvirje iz žice, plastike ter kovine. Če je vaš otrok zelo aktiven, boste najverjetneje želeli izbrati trdna očala, ki se ne zlomijo zlahka. Če pa, v nasprotnem primeru, otrok potrebuje otroška očala le za branje, boste morda izbrali lažji, plastični model. Če se vaš malček ukvarja s športom, lahko izberete tudi posebej prilagojena športna očala.

Kljub temu, da bodo skrbno izbrana otroška očala, ki se prilagajajo otrokovemu obrazu, izgledala odlično že zaradi same velikosti ter širine, je pri izbiri potrebno upoštevati tudi otrokove želje. Estetika naj bo zato njegova izbira, v kompromisu z vami seveda. Ker so otroci še posebej občutljivi na kritiko, naj izberejo barvo ter obliko, v kateri se počutijo dobro ter samozavestno. Nikar ne silite svojega otroka, da izbere staromodna očala, ki bodo v njegovih sošolcih ali prijateljih izzvala posmeh. Postavite se v čevlje otroka. Ne nazadnje ne pozabite na varnost. Najbolj odporna stekla za otroška očala so izdelana iz polikarbonata, ki je zelo močan ter odporen na udarce.

3D print za prototipiranje

No pa je prišel čas, da napišemo še nekaj o 3D printu. 3D print je tehnologija, ki se uporablja za to, da se z njeno pomočjo lahko natisne prototipe. Zadeva je zelo preprosta. Potrebujete računalnik s programom za oblikovanje 3D modela in potem seveda potrebujete tudi 3D tiskalnik, ki vam bo omogočil, da boste model, ki ste ga narisali tudi natisnili. Ko boste to naredili, boste lahko prototip prijeli v roke in pogledali ali vam je prototip všeč oz. ali je takšen, kot mora biti, da boste lahko nadaljevali s svojim projektom.

3d print

Pomembno je, da 3D print uporablja vse več podjetij na svetu, saj je to tehnologija, ki je veliko pripomogla k temu, da se dandanes lahko precej hitreje prototipa in to pomeni, da lahko na trg podjetja z veliko večjo hitrostjo lansirajo določene izdelke, kar seveda pred letii ni bilo ravno mogoče. Vsekakor je 3D print nekaj zelo zanimivega in zelo zabavnega. Veliko je šol v Sloveniji, kjer poučujejo svoje študente kako delati s programi, ki se uporabljajo za pripravo 3D modelov.

3D print je nekaj, kar je seveda v Slovenijo prišlo iz tujine. Tujina je tista, ki ima veliko za ponuditi in vsekakor je prav, da se Slovenija zgleduje po njih. Če se bomo ljudje v prihodnosti preveč ukvarjali s tem, kako bi pri nas postavili novi Facebook in podobno, bodo nastale težave, saj zelo verjetno ne bomo uspeli izumiti nobene takšne prodorne inovacije, kar lahko predstavlja v prihodnosti problem v kolikor ne bomo svoje energije usmerili kam drugam. 3D print je verjetno izredno dober primer, tako da sedaj lahko vemo kaj se v tujini dandanes že vse dobi. V tujini je seveda veliko večje zanimanje za to, da se trend razvija v tej smeri, tako da menimo, da bi tudi Slovenija morala vlagati kar nekaj svojega truda in časa v to, da bi sledila svetovnim trendom.

Klimatske naprave Fujitsu

Fujitsu-japonski proizvajalec pridno razvija in nadgr. klimatske naprave za ljudi s katerimikoli potrebami. Ker imajo zelo veliko dolgoletnih izkušenj, izdelujejo klimatske naprave, s katerimi se lahko pohvalijo, saj imajo 25 % izboljšan pretok zraka in pa 37 % izboljšan toplotni izmenjevalec. Njihove ponudbe najdete na spletni strani: http://www.dines.si/izdelek-kategorija/klime/fujitsu-klimatske-naprave/.

Klimatske naprave

Vse spremembe, ki so bile omenjene vplivajo na energ. izkoristke, kateri so vsako leto boljši in točno zato so klimatske naprave Fujitsu rešitev za vse zahteve.

Zaradi vsega tega, je Fujitsu prejel že zelo veliko oblikovalskih nagrad. Klimatska naprava iz serije LT je izstopajoč model, saj je prejela Good desiign award, Reddot design. To je izjemen izdelek, saj se dandanes vse več ljudi odloča za “polepšanje” prostora s tako rečeno klimatsko napravo. Klimatske naprave torej niso več samo del neke plastike, katera te greje oz. hladi ampak tudi polepšava. Vgrajeno ima tudi tipalo, katero zaznava koliko ljudi je v prostoru, kar pa pomeni da se delovanje omeji, ko zazna človeka v tem prostoru in zato skrbi za čimvečji komfort. Tak senzor ni na voljo samo pri tem modelu ampak tudi pri kar nekaj drugih.

Japonski proivajalec ima tudi zelo znano Noric izvedbo, katero ima zelo dobre izkoristke pri zelo nizkih temperaturah in zato je namenjena večino za gretje, ker deluje tudi do -25 in ima tudi grelni kabel.

Ne dolgo nazaj je razvil tudi napravi serije LMTA in pa LMCE. LMTA neprekinjeno skrbi za vzdrževanje temperature v sobah in napravo, ki ima unikatni dvojni izpih po imenu nocriaX. LMCE ima pa vrhunske izkoristke, deluje zelo tiho ter ima dosti funkcij in filtrov, kateri krasijo le dražje modele. Vsekakor te bo pa prepričala še zelo lepa oblika, katera je popestrena z še lepšo pearl beelo barvo.

Ker imajo v Fujitsu toliko klimatske naprave, so prepričani, da bodo izpolnili vsako željo od uporabnika, široka paleta pa skrbi tudi za udobno, okolju prijazno in varčno klimatizacijo.

Za še več informacij pa si lahko ogledate stran: http://www.dines.si/izdelek-kategorija/klime/fujitsu-klimatske-naprave/

Socialna omrežja imajo na milijone uporabnikov po celem svetu

Razvoj tehnologije je potekal zelo hitro. V le nekaj desetletjih smo od preprostih telefonov in računalnikov napredovali do sposobnih in večfunkcijskih pametnih telefonov in računalnikov, ki jih uporabljamo danes. Ta razvoj pa je prinesel tudi mnogo novosti, kot so aplikacije in socialna omrežja, ki so danes ključna za ne le zabavo, temveč tudi pri služenju denarja, saj preko njih podjetniki oglašujejo svoje izdelke in ponujene storitve. Danes ta omrežja tako rekoč že skoraj vladajo svetu. Že ime socialna omrežja pove, da se preko njih ljudje lahko povezujejo, saj so razširjena po celem svetu, ponujajo pa tudi funkcije spoprijateljevanja in pogovarjanja. So sredstvo za komunikacijo in spoznavanje ljudi iz domače ali tuje države. Najbolj znano socialno omrežje je zagotovo Facebook, ki ima na milijone uporabnikov po celem svetu. Sledijo mu prav tako prepoznavni YouTube, Instagram, Twitter, Reddit, Tumblr, Pinterest in še mnogi.

socialna omrežja

Zelo težko je najti osebo, ki se še ni priključila na kakšno socialno omrežje. Socialna omrežja največ uporabljajo mladi, ki izkoriščajo mnogo dobrih funkcij njihove uporabe. Preko socialnih omrežij lahko spoznavajo nove ljudi iz celega sveta, se z njimi pogovarjajo ali pa jih imajo dodane le kot prijatelje ali pa se s svojimi prijatelji pogovarjajo, bodisi na zasebnem pogovoru ali pa v skupini. Preko njih lahko tudi všečkajo in komentirajo razne objave ali pa objavljajo kar sami. Socialna omrežja pa mnogim podjetjem predstavljajo tudi dobiček, saj lahko na njih oglašujejo svoja podjetja ali spletne strani, posledično pa dobijo več kupcev.

Socialna omrežja pa imajo tudi nekaj slabih lastnosti. Prva negativna in potencialno škodljiva lastnost je, da se uporabnik socialnih omrežij lahko pretvarja, da je nekdo drug in s tem nadleguje ostale uporabnike. Druga slaba lastnost je spletno nadlegovanje ali s tujko cyberbullying, ki pa lahko nadlegovanega pripelje tudi do samomora. Spletno nadlegovanje je naslednja stopnja običajnega nasilja, popularen je predvsem med mladimi, ki lahko svoje komentarje puščajo pod objavljenimi slikami ali pa na zasebnem pogovoru, nadlegovana oseba pa običajno svoje težave skriva pred starši ter se zapira sama vase, kar jo lahko posledično pripelje celo do samomora. Še ena slaba lastnost pa je, da mladi pri objavljanju niso pazljivi, ker se ne zavedajo, da je objavo, ki enkrat pristane na spletu kasneje zelo težko odstraniti, kasneje pa jim lahko škodijo pri zaposlitvi.

Najbolj popularna socialna omrežja sta Facebook in YouTube, ki pa se med seboj zelo razlikujeta. Zagotovo je že vsak slišal za Facebook, ki ima na milijone uporabnikov iz celega sveta, tako mladih kot starejših. Preko njega lahko navežemo stik z ljudmi iz celega sveta, objavljamo razne slike ali objave, všečkamo, komentiramo in še mnogo drugega. YouTube je prav tako razširjen med ljudmi vseh starosti. Na njem lahko objavljamo ali gledamo videe vseh vrst. Objavljanje videov pa lahko prinese tudi veliko dobička. Slavni YouTuberji imajo na svojih kanalih več milijonov sledilcev in všečkov, zaslužijo pa lahko tudi več milijonov. Najbolje plačan slavni YouTuber do sedaj je PewDiePie, ki je v letu 2016 zaslužil 15 milijonov dolarjev, na svojem kanalu pa ima preko 45 milijonov sledilcev. Socialna omrežja torej niso le sredstvo sporazumevanja, temveč lahko prinesejo tudi masten dobiček.

 

Potrebujete lasersko odstranjevanje žil?

Žile, ki niso ravno privlačne na pogled je zelo enostavno odstraniti. Vsako lasersko odstranjevanje žil vam bo pomagalo, da boste ponovno izgledali mlado. Pomembno je, da vam to storitev opravi nekdo, ki ve kako se dela s temi stvarmi, saj drugače ne boste morali biti sigurni, da boste dobili kvalitetno storitev. Kvaliteta storitev na tem področju je seveda zelo pomembna. Pomembno je, da se tega zavedate in da se temu tudi primerno vedete. Lasersko odstranjevanje žil je nekaj, kar nočete da za vas opravi nekdo, ki se šele uči delati s tem, saj se lahko kaj hitro kaj zalomi in posledice boste seveda kasneje čutili samo vi.

lasersko odstranjevanje žil

Lasersko odstranjevanje žil je nekaj, kar je na trgu mogoče dobiti že nekaj let, toda tisti prvi poizkusi niso bili tako uspešni, kot so dandanes vse naprave, ki se uporabljajo za ta namen. Danes je na trgu mogoče dobiti veliko različnih stvari s tega področja, tako da imajo strokovnjaki veliko paleto izdelkov, ki so jim na voljo, da lahko enostavno in hitro odstranijo žile. Lasersko odstranjevanje žil je zelo priljubljeno tudi v tujini.

Tam je seveda vedno več ljudi, ki potrebuje tovrstne storitve in vsekakor je pomembno, da se tudi mi zgledujemo po tujih državah, saj one verjetno že vedo, kako se tem stvarem streže. Nekako je znano tudi to, da lasersko odstranjevanje žil ni ravno najbolj enostavno, tako da nikar ne mislite, da boste to opravili hitro in enostavno, toda vseeno je to potrebno opraviti v kolikor imate resne težave z žilami. Osebni zdravnik je tisti, ki vam bo lahko pomagal pri sprejemanju odločitve ali se za lasersko odstranjevanje žil sploh odločiti ali ne. Nekateri si jih raje ne odstranijo, toda tudi to ravnanje lahko škoduje vašemu zdravju. Pomembno je, da se tega zavedate, tako da nikar ne hitire in dobro premislite preden se odločite za storitev lasersko odstranjevanje žil.

Ženske obleke za vse priložnosti

Ženske smo zanimiva bitja, ki nam vedno primanjkuje oblačil, zato so nove ženske obleke verjetno najpogostejši rezultat ženskega nakupovanja.

ženske obleke

Ženske izbiramo obleke predvsem glede na to, kaj je trenutno moderno, kaj se nosi, pa tudi, kaj je trenutno funkcionalno. Ženske obleke proizvajalci proizvajajo v toliko različnih modelih in krojih, da praktično brez težav vsaka najde nekaj zase. Seveda ženske obleke ločujemo glede na to, za kam so namenjene. V poslovnem svetu so seveda bolj nosljive zaprte bluze, krila čez kolena, obleke, ki niso preveč vpadljive in izzivalne, prav tako se izogibamo raztrganih kavbojk, razvlečenih puloverjev in podobno. Ko govorimo o prostem času, svoje obleke prilagajamo naši aktivnosti, torej kavbojke, trenirka in obleke, ki so bolj sproščenega videza in so bolj udobne. Spet tretji primer so ženske obleke ob različnih priložnostih – večerni izhodi, slovesne prireditve in podobno. V teh primerih se seveda prilagodimo stopnji slovesnosti. Pogosto tu pridejo v poštev globji izrezi, bolj vpadljive obleke, hlače iz finega materiala, poleg pa po navadi ogromno nakita in salonarji.

Ženske seveda pri nakupu garderobe ne razmišljamo preveč, katere obleke bomo ponosile bolj in katerih se nam pravzaprav ne splača kupiti, ker jih bomo premalo uporabljale. Posebna zgodba tu so seveda še razprodaje, na katerih ženske obleke dobimo marsikdaj tako poceni, da enostavno ne razmišljamo, koliko to dejansko v resnici potrebujemo. Večkrat se potem doma spopadamo z občutkom krivde in razsipnosti, pa vendar se ob naslednji razprodaji zgodba skoraj vedno ponovi.

Kakorkoli, ženske smo pač rade lepe. Glede na to, da obleka po starem pregovoru naredi človeka in da na videz povprečna ženska kar nekaj da, bodo seveda ženske obleke še naprej v samem vrhu prodaje. No, pa saj jih tako ali tako potrebujemo in nikoli ne bomo priznale, da jih potrebujemo manj, kot jih kupimo.