Izbirati pravi zimski plašč za popolno postavo

Izbira pravilne oblike plašča je ključna za poudarjanje vaše postave. Ponudbo plaščev si oglejte na https://www.beloved.si/kategorija/oblacila/plasci/. Če imate hruškasto postavo, izberite zimski plašč v obliki črke A, ki bo poudaril vašo vitko zgornjo polovico. Če želite poudariti svoje obline, izberite zimski plašč s pasom, ki bo lepo poudaril vašo žensko postavo. Če pa želite nekoliko skriti svoje obline, izberite zelo kratek plašč ali tistega, ki pada naravnost navzdol, brez dodatnih pasov ali naborkov. Priporočljivo je izbrati plašč z ozkimi rokavi, ki se lepo prilegajo podpazduhi. Tak kroj poudari vašo silhueto, kar ustvari bolj eleganten in dovršen videz.

Zimski plašči

Izberite pravo barvo za brezhibno kombiniranje

Pri izbiri barve plašča je ključno razmišljati o kombiniranju z že obstoječimi oblačili v omari. Črni ali sivi odtenki so vedno varna izbira, zlasti če imate veliko barvnih oblačil. Če v vaši garderobi prevladujejo temnejše barve, lahko dodate živahen poudarek z barvnim plaščem, ki bo popestril vaš videz. Modni trendi se lahko spreminjajo, vendar izberite barvo, ki se najbolje prilega vašemu tenu kože in se v njej počutite udobno, ne glede na trenutne modne smernice.

Poskrbite za pravo velikost za brezskrbno nošenje

Pri nakupu plašča se vedno zavedajte, da boste pod njim nosili tudi druge sloje oblačil. Zato izberite primerno velikost, ki vam omogoča udobje in gibljivost. Bodite pozorni, da zimski plašč ni preozek, še posebej, če ste bolj občutljivi na mraz. Hkrati pa se izogibajte prevelikim plaščem, saj lahko vizualno dodajo nekaj kilogramov. Pri pomerjanju plašča se usedite, da preverite, ali se v njem lahko prosto gibate in ali vas kjerkoli ne tišči ali omejuje vaše gibanje. Udobje je ključno za dolgotrajno nošenje plašča.

Izbira pravega ovratnika za ujemanje z dodatki

Ko razmišljate o izbiri plašča, pomislite tudi na dodatke, ki jih nameravate nositi, kot so šali, rute in čevlji. Če načrtujete uporabo šalov ali rut, je najbolje izbrati plašč s klasičnim V-ovratnikom. Upoštevajte tudi vzorce in barve dodatkov ter čevljev, ki jih boste kombinirali s celotno podobo. Ujemanje vseh teh elementov bo pripomoglo k celostnemu in harmoničnemu videzu.