Zakaj je upravljanje stavb pomembno?

Zakaj je upravljanje stavb pomembno in kako izbrati upravnika, ki bo svoje delo upravljal korektno in zanesljivo? SPL Ljubljana, kot vodilna slovenska nepremičninska družba, vam lahko v parih stavkih obrazloži zakaj je upravljanje stavb pomembno, kakšne so prednosti pri tem in kako nam lahko olajšajo naše življenje. S svojo 50 letno tradicijo in pridobljenimi izkušnjami na tem področju so pravi naslov, če iščete upravnika, ki bo z visoko strokovnostjo opravljal vsa investicijsko-vzdrževalna dela ter ostale dejavnosti s področja poslovanja z nepremičninami.

Ne glede na namen zgradbe je redno vzdrževanje prostorov in okolice ključnega pomena, če želimo, da stavba služi svojemu namenu dalj časa in z njo nimamo dodatnih nepotrebnih stroškov. Za vzdrževanje zgradbe lahko skrbimo sami, kot lastniki stavbe, lahko pa upravljanje stavb prepustimo upravniku in se s tem znebimo velikega bremena iz naših ramen. Upravnik bo namreč namesto vas poskrbel za vsa potrebna dela v in okoli stavbe in s tem ohranjal funkcionalnost in vrednost stavbe.

Upravljanje stavb zahteva reševanje nalog, katerim ni kos kar vsak upravljalec. Te naloge so predvsem naslednje: vzdrževanje prostorov, optimiziranje stroškov obratovanja, izdelava različnih poročil,  priprava osnov za zavarovanje, priprava in sklenitev pogodb za dobave, ohranjanje vrednosti funkcionalnosti stavbe, knjiženje terjatev, spremljanje in vodenje plačil lastnikov stanovanj, itd. Hkrati pa je dober upravnik pripravljen tudi na druge individualne storitve, za katere se posebej dogovori z lastnikom stavbe. To je le nekaj od nalog in zadolžitev pri upravljanju stavb.

Upravljanje stavb je tako daleč od enostavne naloge. Če si želite kakovostno in strokovno upravljanje stavb potem je podjetje SPL Ljubljana vaš novi idealni partner. To potrjujejo tudi mnoge zadovoljne stranke. Poslužujejo se celostnega pristopa k strankam in nudijo široko ponudbo kakovostnih storitev upravljanja, vzdrževanja, čiščenja in ostali storitev po dogovoru. V stik z njimi lahko stopite preko spletne strani, na kateri jim lahko neposredno pošljete povpraševanje, lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko, ki jo boste našli prav tam.