PVC in aluminijasta okna Cugelj

Se zanimate za nakup novih PVC ali pa mogoče za nakup novih ALU oken? Ali pa menjate stara okna na vašem poslovnem objektu ali hiši oziroma stanovanjskem objektu? Potem so Cugelj PVC in ALU okna prava za vas in vse vaše potrebe! Njihova okna odlikuje vrhunska kvaliteta izdelave ter ne vprašljiva kakovost le teh. Prav tako zaradi teh lastnosti le ta niso draga, ampak je njihova cena relativno nizka glede na ceno konkurenčnih oken in njihovih proizvajalcev ali prodajalcev.

okna

Na kaj moramo paziti pri nakupu novih ali menjavi starih oken na našem poslovnem ali stanovanjskem objektu?

Pri nakupu novih oken ali menjavi starih oken na našem poslovnem ali stanovanjskem objektu moramo paziti na to, kakšna okna so za ta objekt najbolj primerna (PVC ali ALU), kakšna je njihova cena, kakšna je njihova kakovost izdelave in ali je  ceno všteto svetovanje, meritve in montaža oken.

Vrste oken ter njihove prednosti in slabosti

Poznamo več vrst le teh, kot so na primer PVC, ALU, lesena in ALU/les. PVC so bolj modernega izgleda, bolj energ. varčna in bolj vzdržljiva. Lesena so bolj tradiocionalnega oziroma starodobnega izgleda, bolj dihajo in jih je potrebno bolj pogosto vzdrževati.

Podjetje Cugelj se že skoraj dvajset let ukvarja s prodajo in izdelavo okna.

V primeru, da potrebujete nova okna ali pa mogoče komarnike ali pa senčila, ali pa so vaša stara potrebna zamenjave, potem vam priporočamo, da kontaktirate podjetje Cugelj preko njihove stacionarne telefonske številke, faks številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova. Lahko jih tudi obiščete na njihovem sedežu v Ivančni Gorici (Stantetova ulica) ali pa v razstavnem salonu v Ljubljani (Letališka).

Upamo, da boste tudi vi, tako kot mnoge njihove zadovoljne stranke našli okna zase in za svoj stanovanjski ali pa mogoče poslovni objekt.