Prenosni žar je super za uporabo in kakovostno ter zdravo hrano

Prenosni žar je super rešitev za peko na prostem, saj je prenosni žar lahek, enostaven za uporabo in deluje na plin, ki ga lahko prenesete kamorkoli, če kupite majhno jeklenko. Pikniki so super priložnost za druženje ter pripravo okusne ter zdrave hrane, ki jo pečete na ravni površini žara zelo hitro, v nekaj minutah, saj lahko žar ploščo segrejete na visoke temperature. Ker je zaprt, je odporen na pihanje vetra in druge vplive. Ker nima kabla, pa ga lahko priklopite tudi tam, kjer nimate elektrike pri roki.

prenosni žar

Prenosni žar je lahko plinski ali tudi električen, če veste, da boste imeli vedno pri roki elektriko. Drugače je bolje kupiti plinskega. Njegova prednost je, da takoj segreje ploščo za razliko od žara na oglje, kateri potrebuje dosti časa, da se segreje, ne sme biti vetra in obstaja nevarnost vžiga zardi isker in ognja, ter tudi da zažgete hrano, če je plošča preveč vroča. Pri plinskem žaru lahko zmanjšate temperaturo ni jo regulirate po potrebi pred in med peko, tako boste spekli hrano idealno neglede na to, katero pečete.

Ko kupujete prenosni žar, boste še presenečeni nad njegovo zmogljivostjo, majhnostjo, težo in uporabnostjo. Nese ga lahko kdorkoli kamorkoli in tudi v prtljažnik vsakega avtomobila gre. Pa še ostane dosti prostora za ostale pripomočke in hrano za piknik, tudi za veliko ljudi. Prenosni žar namestite v nekaj minutah in že lahko pečete. Hrana pa bo izjemno slastna ter sočna, ker se bo pekla v lastnem soku na hitro, pa še zdrava bo.

Zato privoščite sebi ni družini ter prijateljem izvrstne obroke vsak dan. Če se sprašujete, koliko žar stane, naj povemo, da je cena izjemno ugodna in gre za super investicijo, ki je primerna prav za sak žep. Preverite na spletni povezavi in izberite tako velikega, kot ga potrebujete za lastne potrebe. Postavite ga lahko na katero koli trdno površino in ne potrebuje posebnega stojala in nog.