Polikarbonatna kritina – cena vas bo prepričala

Nadstreški so vse bolj priljubljeni, saj popestrijo izgled vašega doma, imajo pa tudi praktično funkcijo – vaše premoženje, kot so avto, kosilnica ipd., ščitijo pred morebitnimi vremenskimi nevšečnostmi (toča, sneg itd.), lahko pa nudijo kritje pred vašimi vhodnimi vrati (osebe, ki bodo k vam prišle na obisk tako ne bodo rabile čakati na dežju). Polikarbonatna kritina – preverite cene – se največkrat uporablja za kritje nadstreškov, seveda pa so vam na voljo tudi drugi materiali.

Polikarbonatna kritina (cena ni enotna) bo popestrila izgled vašega doma

Morda ste že zgradili svoj sanjski dom, a se vam zdi, da za popoln izgled nekaj manjka, morda pa šele načrtujete postavitev svoje hiše in zbirate ideje, kako naj izgleda, da bo kar se da moderna in privlačna. Nadstreški so zagotovo ena izmed možnosti za popestritev hiše – dandanes je polikarbonatna plošča (cena vas bo prepričala) zelo elegantna in vsestransko uporabna, izkušeni svetovalci pa vam bodo zagotovo znali svetovati, kam in kako jo postaviti, da bo učinek kar največji.

polikarbonatna kritina cena

Polikarbonatna kritina (cena vas bo prepričala) je zelo elegantna in vsestransko uporabna.

Konstrukcija nadstreška je lahko zidana, največkrat pa je narejena iz lesa ali kovine; za kritino se največkrat uporablja polikarbonatna plošča, seveda pa lahko svoj nadstrešek pokrijete tudi s kovino, opeko in podobnimi gradbenimi materiali. Izbira je res široka, zato je najbolje, da stopite v kontakt s priznanim izdelovalcem polikarbonatnih plošč – cena bo še najbolj točno podana, prav tako pa vam bo znal odgovoriti na vsa vprašanja in dileme, ki jih (morebiti) imate.

Zakaj izbrati polikarbonatno kritino?

Polikarbonatna kritina – cena vam bo všeč – vas bo prepričala iz več razlogov. Je zelo enostavna in preprosta za montažo, poleg tega pa je še cenovno dostopna. Je izjemno trpežna in vsestransko uporabna, proizvajalci pa se trudijo, da vam dostavijo kar se da elegantno narejene polikarbonatne kritine. Polikarbonatne kritine imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo (vse tja do 15 let in več, seveda je veliko odvisno od različnih dejavnikov), zato bo to kar nekajletna investicija, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Mnogi menijo, da se umetna masa (kar polikarbonat vsekakor je) ne poda najbolje v vsak dom, a izkušnje kažejo ravno nasprotno – odlično se vključi v prav vsa okolja, še pomembneje pa je, da odlično služi svojemu namenu.

Kakšen je proces namestitve polikarbonatne plošče?

Najprej boste seveda morali izbrati za vas najboljšega in najkakovostnejšega (kar ne pomeni vedno najugodnejšega!) izvajalca tovrstnega posla. Zatem bodo verjetno želeli imeti skico z merami in pa fotografijo, kje naj bi nadstrešek stal (da lahko približno izračunajo, koliko vas bi gradnja stala). Izberete si lahko tudi material, nato pa vam bo izvajalec sestavil (okvirno) ponudbo. Če vam bo ponudba odgovarjala in jo boste potrdili, bodo izbrani izvajalci prišli k vam na dom in izvedli meritve na lokaciji. Po teh točnejših meritvah se ponudba običajno korigira (popravi), nekateri pa bodo želeli, da plačate nekaj avansa (da se nekako zavarujejo pred morebitno prevaro, ko bi si vi po že opravljenem delu nenadoma premislili). Nato se dogovorite za datum, kdaj naj bo nadstrešek narejen oz., kdaj vam ga pridejo zmontirat (če imate konstrukcijo že postavljeno, vam lahko izvedejo zgolj montažo polikarbonatnih plošč in tako pokrijejo nadstrešek, ali pa plošče zgolj dostavijo – po želji pač). Sama montaža predvidoma traja le en dan, nato le še plačate znesek, za katerega ste se dogovorili in že lahko uživate v novem nadstrešku.

polikarbonatna-kritina-cena

Konstrukcija nadstreška je lahko zidana, največkrat pa je narejena iz lesa ali kovine, za kritino pa se največkrat uporablja polikarbonatna plošča.

Uporaba polikarbonatnih plošč

Kot že nekajkrat omenjeno, so polikarbonatne plošče vsestransko uporabne. Ne le, da so lahko odličen nadstrešek za vašega jeklenega konjička ali pa nadstrešek nad vhodnimi vrati doma, odlično se obnesejo tudi kot kritina rastlinjakov, zimskih vrtov, z njimi lahko pokrijete balkon ali teraso in še kaj. Polikarbonatna kritina (cena se določa posamično, odvisna je od materiala in vloženega dela, zato je ni mogoče podati vnaprej) vam ponuja veliko naravne svetlobe, poleg tega pa je zelo trpežna in nudi odlično zaščito pred naravnimi vplivi. Zaradi že zgoraj naštetih lastnosti in dejstva, da so polikarbonatne plošče cenovno dostopne vsem, lahko rečemo, da je to kritina prihodnosti.

Vas še nismo prepričali?

Zgolj z besedami je včasih res težko prepričati ljudi v nakup nekega izdelka ali storitve, sploh, če nimate niti najmanjše predstave, kako naj bi nekaj izgledalo. Hvala bogu smo v dobi interneta, zato vsi tisti, ki se vam ne sanja, kako izgleda polikarbonat, le prižgite računalnik, telefon ali karkoli pač, in si oglejte nekaj slik – prepričani smo, da vas bodo polikarbonatne plošče navdušile.

polikarbonatna-kritina-cena

Polikarbonatna kritina – cena vam bo všeč – je lahko odličen nadstrešek za vašega jeklenega konjička ali pa nadstrešek nad vhodnimi vrati doma, odlično se obnesejo tudi kot kritina rastlinjakov, zimskih vrtov, z njimi lahko pokrijete balkon ali teraso in še kaj.

Nadstreški so torej vse bolj priljubljena izbira, uporabite jih lahko kot kritje za jeklene konjičke, kritje vhodnih vrat, za pokrivanje teras, balkonov ipd. Polikarbonatna plošča (cena se določa za vsak primer posebej) vas bo prepričala zaradi svojih odličnih lastnosti, zato nikar ne odlašajte z nakupom. S polikarbonatno ploščo boste lahko uživali na pokriti terasi, a pri tem ne boste prikrajšani za sončne žarke, obenem pa vas bo ščitila pred vremenskimi nevšečnostmi, kot je npr. toča. Obiščite spletno stran katerega izmed ponudnikov in se čim prej dogovorite za termin obiska.