Optika Moj optik

Moj optik je optika, ki se nahaja v Ljubljani in so usmerjeni k kakovosti očesne optike. Spletna stran Moj optik vam bo pomagala do dodatnih informacij in vas seznanila o vsem kar Moj optik počne. Optika sodeluje s številnimi Slovenskimi in tujimi proizvajalci stekel. Številna populacija ljudi na svetu uporablja očala, a ne samo tisti, ki so kratkovidni ali daljnovidni, temveč tudi ljudje, ki hočejo imeti očala za modni dodatek, športna očala in tudi delovna očala.

OptikaOči so naše najpomembnejše čutilo. Ker se s časom spreminja, zato optika Moj optik svetuje pregled vida na vsaki 2 leti, če želimo še naprej imeti oster vid.

Optika omogoča tudi preglede za kontaktne leče. Kontaktne leče so nadomestek očal. Nošenje leč je uporabno pri aktivnih dejavnost, kot je na primer šport. Z lečami imamo več dela. Naučiti se moramo vstavljanja in odstranjevanja leč, kako se jih očisti in shranjuje.

Za prve obiskovalce optika Moj optik vzame vaše osebne podatke in izmerijo vaša očala, tista ki jih že uporabljate, zato le prinesite čisto vsa očala, ki jih imate oziroma uporabljate. Za pregled vida vam bo vzelo samo 30 minut. Optika ima na voljo različna stekla za očala. Imajo bralna očala, ki so samo za branje. Progresivna delovna očala s sredinsko razdaljo in progresivna očala, ki so uporabljajo za več dejavnosti. Z njimi lahko gledamo na vseh razdaljah. Moj optik nudi možnost pridobitve očal na recept. Nudi tudi popuste za dijake in študente, za upokojence prav tako.

Pri optiki Moj optik nam dajo veliko izbiro korekcijskih okvirjev. Od popularnih znamk, prav tako tudi manj popularni. V zbirki imate modne okvirje ne samo za očala za vid, temveč tudi sončna in športna očala.

Pridobivanje očesnih podatkov je s časom nastal bolj natančno. Optika izmeri zenično razdaljo obeh očes. Izmerijo tudi višino oči s pomočjo strokovne in točne naprave iTerminal.