Nalepke in etikete – majhne, a zelo pomembne za promocijo in pravilno rokovanje z izdelki

Iščete hitro in poceni izdelavo nalepk ali etiket za vaš produkt? Potrebujete varnostne nalepke, da v vašem podjetju ne bo prišlo do poškodb? Morda želite promovirati svoj produkt, pa ne veste kako? Obiščite www.artislinija.si in naročite izdelavo lastnih nalepk ali etiket še danes! Z njihovo pomočjo bo vaš naslednji korak na poti do uspeha veliko lažji in hitrejši.

nalepke in etikete

Nalepke nalepite nekje, kjer jih bo videlo veliko ljudi.

Prednosti nalepk in etiket pred družbenimi omrežji

Zakaj vlagati v izdelavo nalepk in etiket, ko pa lahko s par kliki na Facebooku, Instagramu ali kje drugje naredim vrhunsko promocijo, in to zastonj? To je stavek, ki je ob branju teh vrstic gotovo padel na misel marsikateremu bralcu. Pa je res promocija na družbenih omrežjih tako dobra? Ljudje najbrž ne bodo kar tako kliknili na vaš profil, da bi videli, za kaj se gre, poleg tega je brskanje po družabnih omrežjih včasih lahko zamudno, sploh če potrebujemo neko informacijo takoj, pa ne vemo, kje smo že videli dotični oglas. Da ne omenjamo, da marsikdo sploh ni na vseh mogočih družbenih omrežjih in tako vaših oglasov sploh ne vidi. Zato si upamo trditi, da je promocija izdelkov in storitev preko nalepk in etiket še vedno eden izmed boljših načinov za pridobivanje novih strank. Nalepite jih lahko na svoje izdelke, na drogove uličnih svetilk, nekje na javnih površinah, skratka nekje, kjer se dnevno sprehaja veliko ljudi. Ne pozabite na nalepke dodati QR kode do svoje spletne strani, da jo lahko ljudje poskenirajo in v miru preberejo, kar vse jim ponujate. Če boste svoje nalepke nalepili na prehrambne izdelke, potem nanje napišite, kaj ti izdelki vsebujejo, vaš naslov in še kakšen zabaven slogan, citat ali sliko, po kateri si vas bodo stranke zapomnile. Poskrbite še, da bodo vaši izdelki res vrhunske kakovosti in nove stranke vam gotovo ne uidejo.

nalepke in etikete

Nalepke nas pogosto obveščajo o pomembnih stvareh.

(Samo)promocija za večji uspeh

Kako bodo ljudje med obilico podobnih izdelkov vedeli, da so prav vaši najboljši in da jih morajo poskusiti? Tako, da naredite dobro (samo)promocijo. Ja, prav ste slišali, ker je na tržišču vsak dan več podobnih izdelkov, morate nekako poskrbeti, da bodo stranke še vedno izbrale vaše produkte. In kako to doseči? Tako, da si omislite edinstvene in izstopajoče nalepke! Naj bodo živih barv, privlačne na pogled, brez nepotrebnih podrobnosti in naj imajo nekaj, kar bo ljudem še dolgo ostalo v spominu.

Ker bodo vaši izdelki zelo dobri, bo marsikdo vašo steklenico vina ali kaj drugega podaril prijatelju za rojstni dan, ta bo nad izdelkom navdušen in bo še sam kupoval vaše izdelke in jih podarjal naprej … Tako si boste kmalu zagotovili velik krog stalnih in potencialnih novih kupcev, kar se bo poznalo tudi pri vašem zaslužku.

nalepke in etikete

Nalepke so zelo praktičen način oglaševanja.

Nalepke niso le za promocijo

Čeprav ob besedi nalepke večina ljudi najprej pomisli na tiste na prehrambnih izdelkih ali promocijskih dogodkih, so nalepke veliko več. Obstajajo namreč tudi varnostne nalepke, ki opozarjajo na varno in pravilno rokovanje z različnimi stroji, zaščitne nalepke izdelke ščitijo pred poškodbami, nekatere nalepke nam kažejo evakuacijske poti itd. Etikete za različne panoge zahtevajo svoje pogoje, ki se jih je treba držati, da se prehitro ne uničijo, zbledijo in podobno. Obiščite spletno stran Artislinije in poglejte, kakšne nalepke delajo in katere bi vam prišle prav.

Obstaja vrsta različnih nalepk za različne panoge. Najbolj so nam poznane nalepke na prehrambnih in drugih izdelkih ter nalepke za promocijo, a tudi druge nalepke opravljajo pomembno funkcijo. Vsem nalepkam pa je skupno, da morajo podajati ustrezne in zahtevane informacije in da morajo biti odporne na različne vremenske pogoje, udarce, poškodbe in podobno. Zaupajte izdelavo svojih nalepk izkušenim strokovnjakom pri Artisliniji še danes!