Najboljša optika v mestu – Optika Oblak

Redni obiski okulista so zelo pomembni za zdravje vaših oči. Nanje nikar ne pozabite, saj opravljajo zelo pomembno funkcijo. Tega se žal mnogi zavejo prepozno, šele takrat, ko se njihov vid poslabša. Naročite se na okulistični pregled ter svojim očem ponudite le najbolje. Obiščite Optiko Oblak, ki je optika s tradicijo, in se nahaja na Dalmatinovi ulici 11 v Ljubljani ter poskrbite za svoj vid!

Naša optika se zaveda, da je vsakemu posamezniku potrebno zagotoviti individualen odnos ter obravnavo. Le tako je mogoče poiskati ustrezen način za morebitno zdravljenje nastalih težav. V naši optiki vse stranke obravnavamo zelo strokovno, seveda na prijazen ter ustrežljiv način. Zavedamo se, da je iskanje rešitev najpomembnejše, zgodnje odkrivanje težav pa ključno. Naše meritve so garantirano točne ter natančne, saj si za vsakogar vzamemo dovolj časa. Ob obisku vam po opravljenem očesnem pregledu tudi svetujemo ter se z vami pogovorimo o možnih rešitvah.

optika

Kaj vam nudimo? Poleg strokovnih in natančnih očesnih pregledov za očala ter kontaktne leče, vam naša optika nudi tudi svetovanje. Nadalje boste v naši ponudbi našli tudi različne modele očal oz. očalnih okvirjev priznanih blagovnih znamk (pa tudi tistih malo manj znanih). V primeru, da se odločite za kontaktne leče, boste pri nas lahko izbrali tudi slednje. Na voljo imate enodnevne, štirinajstdnevne in mesečne kontaktne leče ter tekočine za nego in shranjevanje kontaktnih leč.

Kontaktirajte nas! Preprosto nas pokličite preko telefonske številke ali pa svoje informacije vnesite v kontaktni obrazec na naši spletni strani. Če potrebujete nova očala, vam bomo v Optiki Oblak z veseljem priskočili na pomoč ter vam pomagali izbrati vrhunska očala, ki vam pristajajo. V ponudbi imamo tudi očala znamke Lindberg za kar najbolj udobno nošenje ter vzdržljivost. Slednja so brez vijakov, zakovic ali varjenja, izdelana v privlačnih oblikah, ki bodo pristajale vsakemu obrazu. Pozabili nismo niti na vaše najmlajše, ki se jim bomo še posebej posvetili.