Ličenje za poletje 2014

poletno-licenjeZa letošnje vroče poletje 2014 bodite kar najlepše in se naličite v sproščenem stilu za čez dan, zvečer za zabave pa si privoščite bolj drzen make-up živih barv. Popolnoma boste očarale z ličili živih barv kot so rožnata, rdeča, rumena, oranžna, zelena, vijolična in modra. Najbolje, da ob vročih poletnih dneh pudra sploh ne uporabljate, saj boste izgledale nenaravno, najhuje pa bo če se boste potili in vam bo puder dobesedno kapljal z obraza. Zo zna biti zelo sramotno in nevšečno, zato je uporaba pudra odsvetovana, če pa že potrebujete prikriti kakšno malenkost na obrazu raje uporabite korektor, ki se ne bo razmazal tako kot puder. Najbolj popularna bodo barvasta senčila z bleščicami in vekah in malce eye-linerja za malce drznejši izgled. Ustnice za bolj polnejši izgled lahko namažete z malce bleščila ali rdečo šminko, ki je letos zelo popularna tako pri mlajših in malce starejših pripadnicah ženskega spola.

Maskara je seveda nepogrešljivo ličilo, ki ga uporabite pri svojem izgledu, Saj dolge in urejene trepalnice naredijo oči večje in bolj odprte ter daje vašim očem glamurozen pogled. Paziti pa morate, če ste na bazenu ali na morju, da ne uporabite navadne maskare, ker se vam lahko zgodi, da pridete iz vode kot panda, vsa maskara razmazana okrog oči in po obrazu. Zato najbolje, da ob takih priložnostih uporabljate kvalitetno vodoodporno maskaro, ki vam bo zagotavljala lepe in dolge trepalnice tudi tiste dni, ko boste  na bazenu ali na morju.

Za tista bolj bledolična dekleta je priporočljiva uporaba obarvanih krem, ki izgledajo kot puder, samo da so lažje in  vaši koži na obrazu dajejo bolj naraven videz. Tudi uporaba rdečil je dobra in preprosta, vendar se prepričajte, da si niste izbrale prežive ali pretemne barve in da si ga niste morda nanesle preveč, saj ne želite, da bi se vam smejali.

Poleg popolnega make-upa pa poskrbite tudi za vaše nohte, da bodo lepi in urejeni, da bodo ustvarjali lep, celoten in zaokrožen videz.