Krema, ki se uporablja poleti

Če ste ob naslovu pomislili na sončno kremo, ste se zmotili, saj bomo danes podrobneje predstavili kremo Perskindol. Že res, da so kreme za sončenje najbolj uporabne poleti in ščitijo kožo pred UVA in UVB žarki. Zaradi nevarnosti sončnih žarkov, ki lahko povzročajo bolj ali manj nevarne kožne bolezni, jih zato uporabljamo praktično vsi. Zaradi res pogoste uporabe lahko rečemo, da je to najbolj uporabljan tip kreme v poletnih mesecih.

Krema

Vendar pa to ni edina krema, ki se zelo pogosto uporablja v letnem času. Predvsem pri športnikih je lahko masaža z različnimi pripravki, kot so kreme, geli, losjoni, masažna olja, zelo dobrodejna, saj dodatno stimulira mišice, da se sprostijo ter ogrejejo. Zato se kreme za mišice najpogosteje uporabljajo v obdobju od pomladi do jeseni. To je čas, ko se največ ljudi ukvarja s športom, ker vremenske razmere omogočajo gibanje na prostem in pozitivno stimulirajo posameznike h gibanju. Tek, kolesarjenje, pohodništvo in cela vrsta drugih športov je v Sloveniji zelo popularna, vendar se tako pri profesionalnih, kot rekreativnih športnikih lahko pojavijo poškodbe ter bolečine v mišicah in sklepih.

Vse takšne kreme imajo podobne principe učinkovanja, katero pa bomo izbrali je odvisno od preferenc, načina uporabe, pričakovanj in nenazadnje tudi vrste naših težav. Pri športnikih najpogosteje prihaja do utrujenih mišic. V ta namen zato posežemo po kremah za regeneracijo mišic. Tu je ena od najboljših izbir krema Perskindol, ki je izdelek, ki ga že vrsto let redno uporabljajo športniki v različnih državah. Izdelki Perskindol delujejo v trenutku. Se hitro vpijajo in ne mastijo kože, uporabijo se lahko večkrat na dan.

Te vrsto krem pa ne uporabljamo samo ob poškodbah, ampak s to enkratno kremo svoje telo lahko temeljito pripravimo na večji napor in na ta način zmanjšamo možnost pojava poškodb, morda celo bolj, kot bi to storili zgolj s fizičnim ogrevanjem.

Kreme, ki se uporabljajo za pomoč športnikom, so po navadi mešanica eteričnih olj in drugih skrbno izbranih sestavin, ki odlično prodirajo skozi kožo in delujejo hitro ter učinkovito.