Industrijska vrata Žugič

Ker so industrijska vrata namenjena predvsem ograjevanju poslovnih površin, je njihova kakovost bistvenega pomena – zagotavljati morajo najvišjo stopnjo varnosti objekta. Preprečevati morajo dostop mimoidočim brez pooblastil, vseeno pa poskrbeti za enostaven prehod zaposlenih. Nikakor ne smejo ovirati poslovnega procesa in izmenjave blaga. Ravno zato je izdelava industrijskih vrat po naročilu najbolj smiselna izbira. V podjetju Žugič že vrsto let izdelujemo težka in varna industrijska vrata, ki pa vseeno omogočajo preprost dostop. Izdelana so tako, da prenašajo zelo visoke obremenitve. Kvaliteto naših izdelkov zagotavljajo dolgoletne izkušnje ter mnoge pozitivne reference, ki smo jih pridobili v tem času.

industrijska vrata

Kako poteka izdelava industrijskih vrat? Prvi korak postopka opravimo skupaj z naročnikom. Pred pričetkom izdelave se natančno posvetujemo ter skupaj izberemo odločitev, ki bo za konkretni objekt najprimernejša. Na licu mesta si ogledamo sedanje stanje ter opravimo potrebne meritve. Ogrodje vrat izdelamo iz železnih cevi, kot polnilo pa običajno uporabimo pohištvene cevi ali pločevino, montirano enostransko ali dvostransko.

Pomembna je tudi kakovostna izdelava C-profila, tj. elementa, ki zagotavlja drseče premikanje vrat. Le-ta mora biti dovolj velik in vzdržljiv, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro poškoduje. Industrijska vrata na koncu zaščitimo z antikorozijskim premazom, po želji stranke pa jih lahko dodatno prašno ali mokro obarvamo po RAL lestvici. Tako jih popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Nova vrata tako ne bodo doprinesla izključno k zvišanju varnosti vašega objekta, temveč bodo tudi nov estetski dodatek k vaši okolici.

Svetujemo vam, da se pred izbiro industrijskih vrat vprašate o njihovem namenu ter o stopnji varnosti, ki jih morajo zagotoviti. Takšna vrata bodo močno prispevala k varovanju vašega objekta, vendar pa v večini primerov svetujemo tudi uporabo dodatnih varnostnih sistemov (alarmne naprave itd.). V primeru, da potrebujete hiter dostop do poslovnega ozemlja večkrat dnevno, lahko investirate tudi v motor, ki bo odpiranje in zapiranje vaših vrat popolnoma avtomatiziral.