Cenik zobozdravstvenih storitev boste našli v vsaki zobni ambulanti

Imate tudi vi težave z zobmi, vas denimo muči zobobol ali pa se vam je odkrušil zob? Potem nikar ne odlašajte, temveč čim prej obiščite Lux Dental, kjer vas čakajo specialisti s področja dentalne medicine, ki znajo pozdraviti vsako težavo z zobmi.

Zobje so pomemben del človeškega telesa, saj nam omogočajo, da žvečimo hrano, jasno in razločno govorimo, nenazadnje polepšajo naš nasmeh. Če hočete ohraniti lepe in zdrave zobe, jih morate redno ščetkati in nitkati, nikakor pa ne smete pozabiti na redne preglede pri izbranem zobozdravniku. Zobozdravnika pa morate obiskati tudi, če opazite kakršnekoli težave z zobmi – zobna gniloba, odkrušeni zobje, skelenje zob, bolečine v zobu ipd. Osnovni pregled pri zobozdravniku je brezplačen, tudi nekatere ostale zobozdravstvene storitve so do dopolnjenega 18. leta starosti brezplačne, nato pa boste morali marsikatero storitev doplačati. Cenik zobozdravstvenih storitev je običajno objavljen v vsaki ambulanti, ni pa nujno, da so cene enotne po vseh zobozdravstvenih ambulantah. Cenik zobozdravstvenih storitev se lahko razlikuje glede na izbranega zobozdravnika, a (pre)velikih odstopanj vseeno ne bi smelo biti. Pa vendar je zdravje naših zobje zelo pomembno, zato pri tem ne bi smeli gledati na denar – bolje je namreč odšteti nekoliko več in si zagotoviti zdrave in lepe zobe, kot pa iskati poceni rešitve, ki dostikrat niso strokovno opravljene, s čimer si nakopljete le še več zobozdravstvenih težav. Z obiskom zobozdravnika nikar ne odlašajte, saj lahko z vsakim zamujenim dnem stanje vaših zob le še poslabšate – če se morda bojite zobozdravnika, mu to pred pregledom povejte in zagotovo se bo potrudil, da bo zdravljenje za vas kar najbolj prijetno.

cenik zobozdravstvenih storitev

Skrb za zobe je zelo pomembna.

Zdravje naših zob je zelo pomembno, če jih želimo imeti do konca življenja. Ustrezna ustna higiena pri tem igra bistveno vlogo, pomembni pa so tudi redni obiski zobozdravnika, ki morda opazi kakšno težavo in jo še pravočasno pozdravi.