Talni sesalniki brez vrečke za prah – izberite takšnega, ki vam najbolj ustreza

Zagotovo se tudi vi najbolj prijetno počutite v čistem in pospravljenem domu. Res pa je, da je brezhibno čiste rezultate včasih zelo težko dosegati, sploh pa vzdrževati. Se sprašujete, kako bi poenostavili čiščenje, da bi končali čim bolj hitro, pa vendar učinkovito? Široka izbira Mielejevih talnih sesalnikov brez vrečke za prah vam bo pomagala na poti do čistega in urejenega doma brez pretiranega truda. Izberite takšnega, ki vam najbolj ustreza.

Da lahko Mielejev sesalnik izpolni vaše želje, se morate najprej vprašati, kaj sploh pričakujete od njega. Posebne bivalne razmere zahtevajo prilagojene rešitve, ki vam jih Miele zagotovi z najrazličnejšimi modeli sesalnikov, ki so na voljo v posebnih različicah opreme. Vsak sesalnik, ki ga izberete, lahko tudi naknadno prilagodite z dodatno originalno opremo. Ste lastniki hišnega ljubljenčka in se vsakodnevno spopadate z neskončnimi količinami izpadlih dlak? Imate doma velike površine parketa, ki zahtevajo posebno nego? Ali pa je v vašem domovanju ogromno preprog, v katere se nenehno ujemajo lasje in delci prahu? Preverite široko izbiro Mielejevih prvovrstnih sesalnikov brez vrečke za prah in izberite takšnega, ki vam bo najbolje služil ter izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Talni sesalniki brez vrečke za prah

Kakšne so prednosti talnih sesalnikov brez vrečke za prah?

Miele vam ponuja izjemno izbiro najrazličnejših funkcij sesalnikov, vi pa izbirate, kaj od tega želite. Značilnosti opreme so seveda odvisne od modela. Odločite se lahko za higienično praznjenje, potrjeno s cetrifikatom, ki odlikuje izključno Mielejeve sesalnike. S pomočjo tehnologije Vortex, ki ustvarja ekstremni pretok zraka z več kot 100 km/h, sesalnik brez vrečke za prah dosega vrhunsko zmogljivost čiščenja, obenem pa skrbno ločuje grobo umazanijo in fini prah. Fini prah se zbira v ločeni posodi s pomočjo filtra Gore® CleanStream®, kjer inovativni senzorji merijo pretok zraka in avtomatsko aktivirajo funkcijo samočiščenja ComfortClean, kadar je to potrebno. Praznjenje je lahko povsem enostavno in higienično – z enim samim pritiskom na gumb. Posodo izpraznite navpično v koš za smeti, pri čemer nimate fizičnega stika s prahom.

Izognete se lahko tudi neprijetnemu sklanjanju in bolečinam v hrbtenici. Pri vseh talnih sesalnikih Miele lahko kabel udobno navijete s pomočjo nožne tipke. Prav tako lahko enostavno zataknete tudi talni nastavek ob strani sesalnika, tako da je sesalna cev varno nameščena in pri roki za nadaljevanje dela, obenem pa razbremenite tudi zapestje. Četudi živite v večjem domovanju, vam kabel in gibljiva sesalna cev omogočata izjemno velik delovni radij, zato kar brez skrbi.