Talni sesalnik brez vrečke – točno to, kaj potrebujete

Sesanje ni ravno prijetno opravilo, ki bi se ga lotevali z veseljem, a vendar se v čistem in pospravljenem domu vsi počutimo bolje kot v kaotičnem neredu. Si želite zmogljiv sesalnik, ki vam bi olajšal vsakodnevna hišna opravila in brezhibno očistil vaše bivalne prostore? Potem vam priporočamo talni sesalnik brez vrečke Miele. Izbirate lahko med številnimi modeli in inovativnimi funkcijami, ki vam bodo poenostavile vsakdanjik. Seveda pa so značilnosti opreme odvisne od modela, zato izberite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal.

Izberite le najboljše, kot si tudi zaslužite

Mielejeve sesalnike odlikujeta predvsem izjemna učinkovitost in hitrost čiščenja. Namesto, da bi se več ur mučili s sesanjem drobnih delcev prahu, las ali živalskih dlak, lahko vse to posesate izjemno hitro. S pomočjo tehnologije Vortex, ki ustvarja ekstremni pretok zraka z več kot 100 km/h, talni sesalnik brez vrečke dosega vrhunsko zmogljivost čiščenja. Na voljo je higienično praznjenje sesalnika, potrjeno s certifikatom, ki odlikuje izključno Mielejeve sesalnike. Sesalnik skrbno ločuje grobo umazanijo in fini prah; slednji se zbira v ločeni posodi s pomočjo filtra Gore® CleanStream®, kjer inovativni senzorji merijo pretok zraka in avtomatsko aktivirajo funkcijo samočiščenja ComfortClean, kadar je to potrebno. Praznjenje je povsem enostavno in higienično – z enim samim pritiskom na gumb. Vsi talni sesalniki Miele imajo za maksimalno udobno uporabo tudi možnost navijanja kabla s pomočjo nožne tipke.

talni sesalnik brez vrečke

 

Najbolj pomembno je, da izberete model sesalnika, ki bo najbolj optimalen za vaše bivalno okolje. Saj veste, da se naši domovi razlikujejo. Po velikosti in obliki prostorov, vrsti talnih oblog, bivalnih razmerah … Imate otroke? Vam družbo delajo kosmati štirinožni prijatelji? Ste si omislili, posebno vrsto talne obloge, ki zahteva posebno nego? Upoštevajte, da lahko vsak sesalnik tudi naknadno prilagodite z dodatno originalno opremo glede na vaše potrebe. Še danes pobrskajte za svojim novim sesalnikom, ki bo spremenil vaše življenje za vedno – na bolje.