Prodajna cena plina

Ste se kdaj spraševali, kakšna je prodajna cena plina oziroma, kakšna je cena plina v Sloveniji v trenutnem časovnem obdobju? Če je vaš odgovor na to zanimivo vprašanje pritrdilen, potem vam svetujemo, da si preberete nekaj o ceni plina na spletni strani Geo plina: geoplin.si/sl/produkti-storitve/prodajna-cena.  Sama cena plina je odvisna od tega, kakšna je velikost porabe tega plina, kakšen je profil odjema posameznika ter kakšen je tip pogodbe, katero so sklenili. Le ta pogodna določa model oblikovanja cen. Tiste stranke, ki zemeljski plin uporabljajo skozi celo leto in ne samo čez sezono ogrevanja, dobijo nižje cene plina, kot pa tisti, ki ga uporabljajo oziroma odvzemajo samo med kurilno sezono in ne čez celo leto.

cena plina

Cena plina se določa na plinskih borzah (po Evropi). Oni so tisti, ki nam določijo, vsaj okvirno, kolik bomo morali odšteti za liter oziroma kubik nekega plina, v našem primeru zemeljskega plina. Kot smo že rekli, si lahko več o cena plina preberete na spletni strani Geo plin – a in tako tudi sami zveste kaj več o le teh.

Podjetje oziroma družba Geo plin je podjetje, ki posluje oziroma deluje že več kot štirideset let. Je eno/ena od vodilnih podjetij/družb v Sloveniji, ki se ukvarja z distribucijo zemeljskega plina, pravzaprav, kar vodilno/vodilna. Tudi o tem si lahko preberete kaj več na njihovi spletni strani, prav tako kot o mnogih drugih temah, za katere smo prepričani, da vas bodo zanimale, če vas zanima tudi zemeljski plin.

Družba Geo plin ponosno sponzorira več dogodkov in ostalih podjetij v Sloveniji, kot so SLO SKI, Ljubljana festival, Opera in balet Maribor ter Cyclo team Perutnina Ptuj.

Kontaktirate jih lahko preko njihove stac. tel. št. ali pa preko njihovega e mail naslova.