Ponjava za avto proti toči – zaščitite svoje vozilo

Vsak voznik jeklenega konjička se vsaj enkrat v življenju sreča z izredno neprijetnim pojavom, ki lahko močno poškoduje vozilo – toča. Pri preprečevanju škode, ki jo le ta stori, vam pomaga kakovostna avto ponjava, ki je izdelana posebej z namenom vrhunske zaščite avtomobila. 4x izboljšana ponjava za avto proti toči Wagner EVO II je pred tem nehvaležnim naravnim pojavom, ki dela preglavice številnim voznikom, rešila že mnoga osebna vozila, lastnikom jeklenih konjičkov pa prihranila marsikatero skrb in denar. Gre za najsodobnejše pokrivalo proti toči na tržišču, ki ga odlikujeta tehnološka dovršenost in vsakemu vozilu prilagojen dizajn. Z nakupom tega vrhunskega zaščitnega izdelka boste svoje vozilo učinkovito zaščitili ne le pred točo, ampak tudi ostalimi neugodnimi vremenskimi pojavi.

ponjava za avto

Izboljšana ponjava za avto proti toči

Prav vsak lastnik osebnega vozila si zanj želi le najboljše. Previdna in odgovorna vožnja, ustrezno zavarovanje, redni servisi in nega je vse tisto, kar za svoje vozilo stori vsak vesten voznik. Toda na vašega jeklenega konjička prežijo ‘nevarnosti’ tudi medtem ko čisto na miru počiva parkiran na domačem dvorišču. Toča, dež, močan veter, ki nosi manjše kamenje in nekateri drugi vremenski pojavi lahko močno poškodujejo karoserijo vozila. Pri zaščiti pa vam lahko pomaga prav izredno kakovostna ponjava za avto proti toči EVO II.

Ta tehnološko dovršena ponjava za avto velja za najboljši zaščitni izdelek proti toči na tržišču, saj jo odlikujejo vrhunski materiali, ki jim je dodana debela zaščitna obloga, ki še dodatno zaščiti najbolj izpostavljene dele avtomobila pred udarci in ostalimi poškodbami.

Uporaba ponjave za avto Wagner EVO II

Ponjava za avto proti toči EVO II velja za vsestransko zaščitno sredstvo za vaše vozilo. Vašega avtomobila namreč ne ščiti zgolj pred točo, ampak tudi pred dežjem, drevesno smolo, soljo in najrazličnejšimi vremenskimi vplivi, ki predvsem v poletnem in zimskem času neugodno vplivajo na vozilo. Ena izmed glavnih prednosti pokrivala Wagner nove generacije je v njegovem enostavnem in hitrem nameščanju. Prevleko preprosto namestite na avto s pomočjo treh vzdržljivih napenjalnih elastik, ki zagotavljajo zanesljivo pritrditev ponjave na avtomobil. Slednje je še toliko bolj pomembno pri močnih sunkih vetra.

Ponjave proti toči so na voljo v različnih dimenzijah: M, L, XL, XXL, kar pomeni, da se za čisto vsak avto najde tista, ki se mu v popolnosti prilega in tako zagotavlja 100% zaščito celotnega vozila. Na spletni strani podjetja Withcar.si v posebnem iskalniku vpišete podatke vašega vozila – znamka, model, oblika in letnik in tako najdete popoln izdelek za vaš avtomobil. Za pomoč pa se lahko seveda obrnete tudi na njihovo strokovno svetovalno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala.

ponjava

Prednosti nove izboljšane ponjave

  • Tritočkovno zapenjanje ponjave: nova modifikacija prejšnje generacije ponjave proti toči je prinesla dodatni tretji pas za pripenjanje pokrivala proti toči, ki teče po sredini vozila. Na tak način se je bistveno izboljšal obstanek zaščitne ponjave na vozilu, tudi v primeru ko zunaj piha zelo močnemu vetru. Ponjava za avto Wager EVO II je tako primerna tudi za bolj vetrovna območja in za uporabo med nevihtami.
  • Zaščita zadnjega boka: prva generacija ponjave za točo EVO je imela dodano samo zaščito sprednjih bokov. Pri modifikaciji iz leta 2019, tekom katere je nastala ponjava za avto EVO II, pa se dodala še zaščita zadnjih bokov. Prav tako pa obe zaščiti segata bistveno nižje kot pri prvotni različici, zato je avto še toliko bolj zaščiten na najobčutljivejših mestih.
  • Odprtina za vlago: ponjavi je na obeh straneh dodana odprtina za vlago, tako da se le ta ne nabira pod zaščitnim pokrivalom proti toči. Prav zaradi tega priročnega dodatka je ponjava za avto primerna tudi za dolgotrajnejšo zaščito vašega osebnega vozila.
  • Mehka in priročna torba za shranjevanje: problem na katerega so opozarjale številne stranke je bilo oteženo shranjevanje ponjave v prvotno embalažo oziroma torbo. Slednje se je dogajalo zato, ker zaščitnega pokrivala proti toči po odprtju embalaže ni bilo več mogoče zložiti v prvotno dimenzijo. Posledično se je pri pakiranju trgala zadrga embalaže, oteženo je bilo tudi zlaganje in shranjevanje. Proizvajalec je zato ponjavi brezplačno dodal tudi mehko torbo za njeno bolj priročno pakiranje. Tovrstne težave se pri novi generaciji ponjav ne morejo več ponoviti, saj mehko torbo enostavno prilagodite in v njo zajamete celotno pokrivalo.

Z nakupom ponjave proti toči Wagner EVO II boste sebi in svojemu jeklenemu konjičku naredili veliko uslugo. Osebno vozilo bo vrhunsko zaščiteno, vam pa bo prihranjena slaba volja in stroški, ki nastanejo ob različnih poškodbah zaradi toče in drugih vremenskih pojavov.