Paviljoni za vsako priložnost

Ko vam nekdo omeni paviljon, lahko pomislimo na tri različne pomene te besede: paviljon, kot zgradba, kot razstavišče, največkrat pa pomislimo na paviljon kot uporabna priprava podobna senčniku in šotoru hkrati. Takšni paviljoni so zelo uporabni in modni. Na spletni strani paviljoni.si, lahko poiščete paviljone za vse priložnosti: Paviljoni za gasilske veselice, za zabave, poroke, prireditve, sejme… Izbirate lahko med mnogimi barvami in modeli paviljonov. Nudijo tudi svetovanje pri nakupu teh paviljonov močnega a lahkega ogrodja, katerih postavitev je mala malica. Prav tako lahko izberete, da vaš paviljon potiskajo z logotipom ali sliko po vašem okusu. Nudijo vam paviljone različnih dimenzij ter materialov ogrodij, kot sta aluminij in železo.

paviljoni

Prodajajo pa tudi ostalo opremo za paviljone, kot so pripomočki, ki stabilizirajo že stoječi paviljon, pripomočki, ki povežejo več paviljonov pa tudi več različnih stranic za zakritje notranjosti paviljona tako, da imate še več sence kot prej. Prav tako nudijo rezervne dele za paviljone in vam ni potrebno kupovati popolnoma novih paviljonov, če se vam pokvari ali polomi le en del. Ker pa se vsi paviljoni razlikujejo med seboj, je potrebno poiskati, kateri model paviljona imate in kateri del je potrebno zamenjati. Lahko pa naročite en paviljon ter več streh: ena za paviljon, druga kot rezervni del in tretja, ki je potiskana. Lahko pa naročite tudi samo ogrodje kot rezervni del. Nekaj, kar pri drugih ponudnikih paviljonov ne morete storiti in pri njih lahko je to, da si lahko v živo ogledate ponudbo kjer so vsi paviljoni razstavljeni kot v razstavnem salonu. Lahko preverite kvaliteto, barve  in različne modele in se prepričate, če je kateri izmed paviljonov vreden nakupa.

s preko tridesetimi leti izkušenj pa so vam zaposleni lahko v pomoč pri izbiri vašega sanjskega elegantnega paviljona, ki bo vam in vašim gostom na zabavah in drugih prireditvah nudil senco ali zavetje.