Lektoriranje diplomskih nalog

Ste na koncu študija in ne veste na koga bi se obrnili za lektoriranje diplomskih nalog, magisterskih nalog ali pa doktorskih nalog? Za lektoriranje diplomskih nalog se lahko obrnete na lektorsko agencijo DigitPen. Pri oddaji diplomske naloge je pomembno, da je pravopisno dovršena, saj gre za zelo pomemben dokument. Pri agenciji DigitPen poskrbijo, da ima diplomska naloga oblikoven pregled oz. da je tehnično oblikovana po navodilih vaše fakultete. lektoriranje diplomskih nalogV kolikor se izdelava diplomske naloge bliža koncu lahko pošljete povpraševanje agenciji DigitPen. Na vaše povpraševanje za lektoriranje diplomskih nalog vam v najkrajšem možnem času odgovorijo s ugodno ponudbo, katera pa vključuje vse potrebno. Za lektoriranje diplomskih nalog v naprej določijo tudi način dela, ceno ter rok oddaje vaše diplomske naloge. V kolikor se strinjate s ponudbo, ki vam je bila izdana, jim lahko posredujete vašo diplomsko nalogo. Lektoriranje diplomskih nalog je mogoče le v Wordovih datotekah, ker je le v teh možno urejanje in vnašanje pravopisnih ter stilskih popravkov, zato je pomembno, da ne posredujemo diplomske naloge v PDF obliki.

Pred pričetkom lektoriranja diplomske naloge se tudi posvetujejo z avtorjem o posebnih pričakovanjih, ki pa so lahko odvisna tudi od zahtev posamezne fakultete ali mentorja. V agenciji DigitPen so lektorji izkušeni in imajo vsi potrebno izobrazbo, katero pa lahko dokažejo tudi z kopijo diplomske naloge. Brezplačno pa vam lahko izdajo tudi potrdilo o lekturi oz. podpisan obrazec o lektoriranje vaše fakultete. Lektoriranje diplomskih nalog pa vsebuje tudi vse pravopisne in slovnične napake. Dodajo pa tudi stilske popravke in v primeru, da le teh ni veliko jih opravijo brezplačno, v primeru večjih stilskih popravkov na željo avtorja pa se dogovorijo o nekoliko višji ceni, katera pa je odvisna od količine dela ter časa, ki ga zavzamejo.

Lektoriranje diplomskih nalog običajno traja od 3 do 5 dni. Vsi vaši podatki in celotna diplomska naloga pa so strogo varovani in zaupni, zato se lahko brez dvomov obrnete na njih.