Lasni podaljški (čop) omogočajo hitro in enostavno spremembo frizure

Ste se naveličale svoje frizure, a se vam ne da do frizerja? Želite imeti vpadljivo in svežo pričesko, ne da bi morale za to odšteti veliko denarja? Potem imamo pravo rešitev za vas, in sicer so to lasni podaljški (čop) – ugodno in hitro jih lahko naročite kar preko spleta, potem pa eksperimentirate s svojo frizuro. Kratka, dolga, skodrana, rdeča, zelena itd., kar si zaželite, to lahko že v nekaj minutah naredite z lasnimi podaljški!

lasni podaljški čop

Lasni podaljški dopuščajo veliko svobode pri oblikovanju frizure.

Zakaj bi moralo vsako dekle doma imeti lasne podaljške

Verjetno večina deklet sanja o lepih, dolgih, bujnih in sijočih laseh, kakršne imajo igralke ali filmske zvezdnice, a vse pač nimamo take sreče (oziroma genov), da bi to lahko dosegle. Marsikatera ženska ima zelo tanke lase, zato lahko o bujni pričeski le sanja, prav tako se nekaterim ženskam lasje hitro scefrajo in so jih zato primorane redno striči na krajšo dolžino. A na srečo se da vse to lepo popraviti z lasnimi podaljški! Lasni podaljški (čop) so zato zelo iskani in uporablja jih vse več žensk, ki si želijo spremeniti in nadgraditi svojo frizuro.

Lasni podaljški (čop) so super izbira za vse, ki pogosto spreminjajo svojo frizuro (roko na srce, to kar stane in verjetno si vsaka tega ne more privoščiti), saj boste z njimi videti, kot bi vsak dan obiskale frizerja. Lasnih podaljškov se že dolgo poslužujejo tudi svetovne in domače zvezdnice, ki morajo biti vedno urejene, in če želijo biti privlačne in zanimive, morajo včasih tudi spremeniti svojo frizuro. To lahko dosežejo z različnimi lasnimi podaljški, ki izgled pričeske spremenijo v trenutku. Zakaj se torej tudi ve ne bi prepustile svoji domišljiji in si zjutraj s podaljški naredile odštekano frizuro, s katero boste pritegnile marsikateri pogled v službi? Ne le, da lahko izbirate različne dolžine in obliko podaljškov, tudi barvnih kombinacij je ogromno. Posežete lahko tudi po bolj živih barvah (rdeča, zelena itd.), ki jih drugače nikoli ne bi dale na lase, z lasnimi podaljški pa si to lahko privoščite, saj jih lahko vedno zamenjate.

lasni podaljški čop

Izberite drzne barve, s katerimi boste izstopale.

Ste se ravno postrigle, zdaj pa ste dobile vabilo na prijateljičino poroko, zabavo za rojstni dan ali kakšen drug prestižen dogodek? Ste zdaj v paniki, ker menite, da bi z dolgimi lasmi lahko naredile lepšo frizuro, dogodek pa se nezadržno bliža? Nič hudega, lasni podaljški (čop) bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje spet dolgi, bujni in sijoči, ve pa boste na dogodku zagotovo blestele!

Različni okusi, različni podaljški

Ker smo si ljudje različni in je enemu všeč nekaj, kar drugemu sploh ne ugaja, imate na voljo lasne podaljške iz različnih materialov. Eni so sintetični, drugi naravni, ve pa same izberite, kateri vam bolj ustrezajo. Pri izbiri dolžine, barve in oblike imate res veliko svobode, saj je ponudba lasnih podaljškov pestra. Če kupite več lasnih podaljškov, se lahko v službi vsak dan pokažete z novo frizuro in s tem navdušite sodelavce. Če iščete le začasne lasne podaljške, potem izberite lasne podaljške clip-on, ki jih preprosto le vpnete v lase. Lasni podaljški (čop) so enostavni za namestitev, zato boste to lahko naredile tudi same. Če pa iščete trajnejše lasne podaljške, potem je bolje, da obiščete frizerja, ki vam bo dal malo drugačne lasne podaljške, ki bodo ob pravilni negi zdržali tudi do šest mesecev.

lasni podaljški čop

Danes dolga, jutri kratka frizura, važno, da je všeč vam.

Kako negovati lasne podaljške

Lasni podaljški (čop) ne potrebujejo kakšne posebne nege. Preden jih umijete, jih morate obvezno razčesati, pri čemer morate začeti s konicami, nato naprej proti sredini in šele na koncu se lotite začetka las, saj se drugače lasje hitro poškodujejo. Zgornjega dela las ne smete nikoli namočiti v vodo, saj lahko nabreknejo, s tem pa bo pritrdilno mesto uničeno in boste morali te podaljške zavreči. Podaljške preprosto umijete z vodo, nanje lahko nanesete tudi neagresiven šampon ali balzam, potem pa jih pustite na zraku, da se posušijo (lasnih podaljškov se ne sme sušiti s fenom) in jih nato razčesete po prej opisanem postopku. Lasni podaljški (čop) so narejeni tako, da jih lahko tudi same strižete in oblikujete po svojo, ne smete pa nanje nanašati pršil ali voskov.

Lasni podaljški (čop) so gotovo spremenili naš pogled na frizure. Zakaj bi zapravile gore denarja za frizerja, če pa lahko kupite nekaj lasnih podaljškov in si same enostavno in hitro spreminjate frizuro po trenutnem navdihu? Tako ste lahko en dan navihana kratkolaska, drugi dan zapeljiva dolgolaska, zraven pa se lahko poigrate še z menjavanjem barv in oblik frizur. Verjemite, da bodo ljudje okoli vas navdušeni in bodo nestrpno pričakovali, s kakšno frizuro jih boste presenetile naslednji dan. Lasni podaljški so vam na voljo po ugodnih cenah, če boste z njimi lepo ravnale, pa jih boste lahko uporabljale kar nekaj časa. Kaj še čakate, naročite svojo lasne podaljške in zablestite s svojo novo frizuro!