Izdelava spletnih strani je lahko zelo lahka

Izdelava spletnih strani v WordPressu je lahko zelo enostavna. Več o izdelavi spletnih strani z WordPress-om si lahko preberete na spletni strani https://www.spletnipartner.si/.Z WordPress-om je enostavno ustvariti svojo spletno stran ali blog v nekaj sekundah. Po definiciji je blog vrsta spletne strani, ki prikazuje najnovejšo vsebino na vrhu strani. Blog je lahko tudi del spletnega mesta, ki je sestavljen iz večjih spletnih strani. Na strani WordPress.com lahko izberete katero koli od teh možnosti, preprosto dodate strani in druge dodatke na svojo spletno stran, prilagodite slog in videz svoji potrebah.

Izdelava spletnih strani

Začeti je enostavno. Oglejte si teme, ki so v vaši spletni vitrini za nekaj odličnih primerov, različnih stilov blogov in spletnih strani, ki so možni z WordPress-om. Izdelava spletnih strani vam z WordPress-om omogoča, da bo spletna stran izgledala popolnoma po vaših željah. Nekatere teme so brezplačne, druge so premium in na voljo za nakup. Prav tako lahko še dodatno prilagodite slog in obliko vašega spletnega mesta z WordPress.com Premium ali Poslovnimi načrti.

Domačo stran se ustvari na preprost način. S privzeto blog nastavitvijo bo vaša prva stran prikazala vaše zadnje objave. Prav tako lahko nastavite statično domačo stran, da dosežete videz in občutek tradicionalnega spletnega mesta. Ko ustvarite domačo stran lahko dodate dodatne strani. Izdelava spletnih strani je tako enostavna.

Veliko blogov ima eno ali dve strani, eno za objave in drugo za “O meni”. Ampak lahko dodate toliko strani kot vam je všeč. Na primer, spletno mesto v restavraciji morda potrebuje strani za menije, lokacijo in kontaktno informacijo. Lahko celo označite nad strani in podstrani, tako da bo vaš navigacijski meni zgledal bolj urejen.

Če imate temo, ki podpira menije po meri, vam izdelava spletnih strani v WordPressu omogoča, da spremenite vrstni red strani, lahko ustvarite tako imenovane “nest” strani, da ustvarite podmeni, lahko tudi prikazujete objave na različnih straneh s ustvarjanjem kategorij ter lahko v navigacijski meni dodate po meri povezave.

Izdelava spletnih strani z WordPress-om vam ponudi tudi Modul Stranskih Atributov, ki vam omogoča, da nastavite nad stran in predloge strani oziroma prevzete nastavitve strani ter da lahko spremenite vrstni red svojih strani, ne glede na temo, ki ste jo aktivirali.