Infra grelni paneli za vsak dom

Izbirate nov način ogrevanja? Zato so tu infra grelni paneli, ki poskrbijo da vam bo lepo toplo in udobno z majhnim stroškom porabe energije.

Infra paneli so odličen način ogrevanja vašega prostora sploh, če je le ta dobro izuliran saj infra paneli poskrbijo da je ogret prostor in ne le zrak. Paneli ogrevajo stene in tla ne pa samo zraka tako kot to storijo radiatorji. Poleg tega so infra paneli cenejši za nakup kot centralno ogrevanje in tudi sama namestitev je bolj preprosta. Cena pa je odvisna tako od velikosti kot od moči samega grelnega panela.

infra paneli

Infra paneli morajo biti nameščeni s strani pooblaščenega serviserja saj bo le tako panel deloval optimalno prav tako pa vam bodo le tako priznali garancijsko dobo, če bi vaš panel zaradi kakršnegakoli razloga prenehal delovati. Dobro je tudi, da vam monter nastavi termostat na primerno temperaturo in primeren čas ogrevanja. Zakaj bi ogrevali dom takrat ko vas ni doma. Infra paneli ni tako preprosto nastaviti. Zato si je potrebno si je uzeti malo več časa ter narediti optimiziran urnik ogrevanja vašega doma.

Tako boste prihranili pri električni energije prav tako pa vas ne bo zeblo saj se bo panel ob pravilni optimizaciji vključil ravno nekaj časa pred vašim prihodom domov. Tako boste prišli v topel dom ter prihranili pri električni energiji.  Infra paneli zagotavljajo topel dom prav tako pa sušijo stene a kljub vsemu je potrebna dobra zunanja izolacija saj drugače se stene ne bodo posušile in bo vaš račun za elektriko ogromen čeprav si tega ne želite.

Bolje je, da pred nakupom artiklov infra paneli ustvarite dobro izolacijo zunanjih zidov ter si tako ustvarite optimalno zaščito za nadaljno ogrevanje vašega stanovanja hiše ali poslovnega prostora saj boste le tako lahko res prihranili pri vašem računu za elektriko.