Potrebujete industrijska garažna vrata?

Vas interesirajo industrijska garažna vrata? Podjetje Vrata Zorman ima za vas široko ponudbo izdelkov ter storitev, ki vam bi bila všeč.

Ponujajo vam vrata iz Nizozemske z imenom Compact. Z svojim unikatnim sistemom zgibnega zapiranja navzgor prinašajo industrijskim obratom številne prednosti. Vrata potrebujejo manj prostora, kar za marsikoga predstavlja veliko rešitev. Pod stropom ne potrebujejo prostora za zlaganje ampak lahko ta prostor izkoristite za razne inštalacije ter podobno.

Kaj pa so še druge prednosti razen prihranka prostora? Industrijska garažna vrata dajejo dobro toplotno izolacijo, so stabilna ter kompaktna so dobro tesnjene, predstavljajo neoviran dostop, v prostor spustijo dovolj svetlobe, imajo varnostni certifikat, so veliko lažja za montažo, potrebujejo malo vzdrževanja ter so nasploh enostavna za uporabo. Vse o prednostih si lahko podrobneje preberete na spletni strani podjetja.

industrijska garažna vrata

Compact vrata so prav tako popolna za tiste, ki so malo bolj izbirčni pri izbiri. Pri nakupu teh industrijskih vrat lahko sami izberete želeno zasteklitev ter jim dodate še vrata za osebni prehod. Izbirate lahko tudi med standardno barvo ali RAL barvo, vrsto delovanja, položaj motorja ter opremo, vrata pa so zaščitena pred nenadzorovanim padcem ter izolirana s 40mm paneli, ki se edinstveno zlagajo.

So vas te edinstvene lastnosti pritegnile? Na spletni strani podjetja lahko najdete napredni obrazec za sestavo vrat ter si kreirate vaša sanjska industrijska garažna vrata. Poleg njega lahko najdete tudi obrazec za povpraševanje, kjer lahko svoje želje posredujete podjetju oni pa jih bodo uresničili.

Podjetje Vrata Zorman vam nudi kvaliteten ter ugoden nakup, profesionalno montažo, servis industrijskih ter garažnih vrat ter svetovanje v primeru če bi ga potrebovali. Njihov kontakt lahko najdete na spletni strani.

Zagotovite si pameten ter učinkovit nakup z ekipo Vrata Zorman.