Za kaj vse se uporablja hipnoza?

Hipnoza in samohipnoza najmogočnejši orodji za programiranje vašega uma. Naučite se hipnoze in prevzemite popoln nadzor nad vašim življenjem. Skozi tečaje, ki jih organizira Mastermind Akademija se udeleženci naučijo različnih tehnik, ki jih nato s pridom uporabljajo v različne namene – pomagajo sebi, svojim bližnjim in sodelavcem pri doseganju zastavljenih življenjskih ciljev. Na voljo sta vam dve nadvse poučni delavnici, na koncu katerih postanete Praktik hipnoze ali Mojster praktik hipnoze. Poučevanje izvaja dr. Aleksander Šinigoj, ki je edini NLP Master Trener v Sloveniji, ki mu je naziv podelil sam dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP in genij za hipnozo z odprtimi očmi. In zakaj se hipnoza sploh uporablja?

hipnoza

Prevzemite nadzor nad svojim življenjem

Vsak izmed nas si želi živeti srečno in uspeha polno življenje. Vendar pa redko kdo dejansko lahko reče, da tako tudi živi. Ljudje se zaradi takšnih in drugačnih razlogov zadovoljimo s povprečjem, čeprav globoko v sebi vemo, da lahko dosežemo veliko več. Nezadovoljstvo na delovnem mestu se pogosto odraža tudi v privatnem življenju, kar bistveno vpliva na kvaliteto našega vsakdana. Kako torej priti iz začaranega kroga nezadovoljstva, slabih odnosov in nizke samopodobe? To je vprašanje s katerim se ukvarjajo tisti, ki učijo hipnozo.

V prvem koraku si morate priznati, da ste do sedaj nekaj delali narobe in si tako onemogočili preboj na področju, ki vas veseli. Pa naj bo to kariera, družina, medsebojni odnosi ali pa vaše osebno počutje in zadovoljstvo s samim seboj. Nato pa sledi akcija – če želite narediti spremembo, se boste zanjo morali potruditi. Hipnoza vas tako uči različnih tehnik, s pomočjo katerih lahko vaš um sprogramirate tako, da vas bo popeljal na pot uspeha.

Pri hipnozi gre v bistvu za način komunikacije s samim sabo, ki ga (nevede) že danes uporabljate v vašem življenju. Vsak slišan stavek je namreč že samohipnoza. Verjetno ste že slišali za rek, da so zdravi in srečni ljudje tisti, ki dobro mislijo. Slednje pa ni daleč od resnice, saj vas pozitivne misli napeljejo na dejanja, ki prinašajo dobre rezultate. Seveda pa je tehnike samonadzora potrebno izpiliti, določene pa se tudi na novo naučiti. Zato se udeležite tečaja in prevzamite nadzor nad svojim življenjem.