Elektronsko vedeževanje

Kaj je vedeževanje se morda vprašate? Vedeževanje je dogodek dveh oseb pri katerem ena oseba zastavlja vprašanja, druga oseba pa odgovarja prvi in s tem podaja odgovore za najpogosteje prihodnost. Vedeževanje je kar precej pogosto med vernimi ljudmi in ljudmi, ki hočejo vedeti za prihodnost. Vendar pa pri vedeževanju ne zaupamo vsakomur. Zaupamo ponavadi nekomu, ki je izkušen na svojem področju. Zato veliko ljudi zaupa tistim, ki opravljajo svoje delo že vrsto let in so pri tem odlični – vedeževanje s tradicijo.vedeževanjeLjudje se pogosto odločimo za vedeževanje, ko smo pred kakim velikim korakom v življenju, kakšno življenjsko ali tudi ljubezensko oviro. Da se udeležimo vedeževanje je dan danes že ogromno načinov in možnosti. V časih, ko ima že praktično vsak telefon in dostop do interneta je možno vedeževanje opraviti tudi preko telefonskega klica in preko elektronske pošte ali celo preko Facebooka.

Odličen način vedeževanja preko telefona je, da pokličemo vedeževalko Lejo, ki se z vedeževanjem ukvarja že preko 30 let. Pokličemo jo na telefonsko številko 090 68 09. Vendar klic stane 1,69€/min, če klic opravimo iz omrežja Telekom. Cena za klic iz drugih omrežij ni znana. Imamo tudi možnost, da svoje vprašanje oddamo na spletni strani (http://www.e-vedezevanje.si/), kjer vedeževalka Leja na vsake 2 tedna izbere nekaj vprašanj in jih odgovori brezplačno.

Poznamo veliko različnih možnosti vedeževanja: iz kart, dlani, s pomočjo kristale krogle, z vzorci kapljanja voska , glede na pozicijo in premikanje nebesnih teles, numerološka napoved (s pomočjo števil) in še mnogo, mnogo drugih.

Seveda pa tudi pri vedeževanju obstajajo kodeksi in pravila, ki se jih morajo vedeževalci upoštevati in nikakor ne prelomiti. Na primer: ne smejo posredovati osebnih podatkov tretjim osebam ali jih uporabiti za lastne namene, ne smejo delati razlik med ljudmi niti med vprašanji, vedno se trudijo, da bi čim bolj iskreno povedali odgovor svojim strankam.