Odlične avto nalepke

Avto nalepke so postale popularne, ker je mnogo podjetji delalo oz. še dela reklamo. Avto nalepke si lahko kupite na spletni strani http://www.avto-nalepke.net. Podjetje se ukvarja z avto nalepkami in stenskimi nalepkami.

avto nalepke

Pri montaži avto nalepk je zelo pomembna čistoča. Avto morate temeljito očistiti. Pomembno je tudi razmastitev površine bodisi na oknu ali direktno na laku z različnimi čistili, kot so Stelex, ajax ali druga primerna čistila. Avto nalepke se lahko lepijo na več načinov. Za večje površine je najboljša metoda mokro lepljenje. Najbolj deluje pri lepljenju nalepk v enem kosu, kateri nima manjših delcev ali teksta. Z razpršilom v katerem je voda pošpricajte površino in odstranite prenosno folijo katero morate tudi pošpricati po lepljivem delu avto nalepke. Nalepko namestite na površino, lahko jo premikate po površini saj je način lepljenja z vodo. Ko ste odločeni z mestom nalepke na površini vzemite gladilnik folije in po avto nalepki podrgnite čez prenosno folijo, ki ste jo odlepili. Avto nalepko morate večkrat podrgniti, da odstranite večino vode, če je še kaj ostane pod nalepko bo ob poletni vročini izhlapela.

Avto nalepke lahko namestite tudi s suho metodo, brez vode. Nalepki samo odstranite nosilno folijo in namestite na površino. Z gladilnikom morate podrgniti po nalepki saj nočete, da ima vaša nalepka v njej zrak in se to tudi pozna. Z gladilnikom potegnete iz sredine do robov, da odstranite številne mehurčke. Če jih ne morete odstraniti jih enostavno predrite z iglo. Gube lahko odstranite tudi s fenom, da bo vaša avto nalepka izgledala brez napak. Avto nalepke ne smete voskati, ker zaradi voska lahko hitreje zbledijo. Večina avto nalepk obstoji več let, vse je odvisno od vremenskih razmer in z poškodbami.

Odstranitev avto nalepk je dokaj enostaven postopek. Lahko uporabite fen ali rezilo s fenom segrevate nalepko na robu, vendar morate paziti, da ne boste poškodovali stekla ali laka vozila. Po tem bo nalepka izstopila z lepilom. Odstranjevanje nalepk je težji postopek, ker morate paziti, da ne poškodujete laka avtomobila. Počasi morate odstraniti nalepko in potem še očistite lepilo z nitrotom, ali čistilcem lepila.