Optimizacija spletne strani Bsmart

Pridružite se naročnikom, ki uporabljajo optimizacija spletne strani Bsmart. Le ti nimajo skrbi, saj dosegajo najvišje pozicije na Google.si, zraven vsega tega pa plačujejo le dejanske rezultate. Pri njih za vas uredijo vse: od ”offsite” do ”onsite” optimizacije spletne strani, zraven pa spremljajo napredek, poslužujejo se nenehnih izboljšav ter pridobivajo kvalitetne povezave, ki vas postavijo na vrh Googla, pred ogromno konkurenco. Preko njihovih mesečnih poročil pa lahko enostavno in pregledno spremljate napredek same optimizacije.

Če boste izbrali optimizacija spletne strani Bsmart, vas bodo kupci našli pred vašo konkurenco, na iskalnikih boste zavzeli najboljše pozicije, brez oglaševanja pa boste dobili veliko obiskovalcev. Poleg tega boste gradili na prepoznavnosti vaše blagovne znamke, v vaši panogi pa se boste pozicionirali kot vodilni ponudnik. In kakšne so prednosti organskega obiska v primerjavi s plačanim, imenovan tudi Adwords? Gre za kvalitetnejši obisk, saj so kupci ponavadi dlje na strani, strani je glede na sejo ogledanih več, višje konverzije. Gre za brezplačen obisk, torej vam preusmeritev obiskovalca ne prinese dodatnega stroška. Optimizacija spletne strani vam prinaša tudi višje zaupanje, saj uporabniki organskim rezultatom iskanj zaupajo bolj kot v primerjavi s plačanimi rezultati, gre za višjo možnost konverzije na spletni strani. Pri plačanem oglaševanju (Adwords) proračun pogojuje vidnost, torej ni nujno da ste dolgoročno prisotni na vrhu Googla. Tako imate zaradi visokih pozicij med rezultati iskanj višjo vidnost, prikazi pa so brezplačni, tako da lahko tukaj gradimo na blagovni znamki. Optimizacija spletne strani povzroči tudi višje konverzije, saj organski obisk v povprečju dosega 4% konverzijo, medtem ko plačani le 1-2%.

optimizacija spletne strani

Imate tudi nižje stroške preusmeritev in pa boljši obisk. Zakaj izbrati optimizacija spletne strani Bsmart? Tukaj plačujete stroške, glede na dejansko uvrstitev na Googlu. Pri njih ni nepredvidenih stroškov, saj so ceniki fiksni, prav tako se ne poslužujejo prepovedanih metod za dvigovanje pozicije. Želijo si tudi dolgoročnega poslovanja z vami, vseskozi pa tudi spremljajo novosti na področju optimizacija spletne strani.