Inovativna korita za prtljažnik zaščitijo vaš avto

Korita za prtljažnik so inovativni plod slovenskega raziskovalca in podjetja ter edinstvena na trgu. Vsa korita za prtljažnik se naredijo točno po dimenzijah vašega vozila, zato ga morate odpeljati tja, da natančno zmerijo, kakšno bo korito, ki se bo povsem prilegalo prtljažniku. To pa zato, da razlita tekočina ali razsuta snov ne prideta pod korito v stik z vašim vozilom. Večina prtljažnikov je narejenih tako, da se jih težko pere in čisti, ker so večinoma tekstilna. Lahko se tudi uničijo med čiščenjem in je to res škoda.

 korita za prtljažnik

Inovativna korita za prtljažnik zaščitijo vaše vozilo pred madeži, mokroto in snovmi, ki lahko uničijo vaš avto. Izdelana so iz izjemno kakovostne gume, ki dobro tesni in se jo tudi z lahkoto pere. Guma ni občutljiva na kemikalije in čistila, zato boste korito lahko oprali pod pritiskom, s paro ali s čistili na roke, kakor vam je bolj všeč in kar imate pri roli tisti trenutek. Če se zgodi, da se vam kaj razlije, korita za prtljažnik vse zadržijo v sebi in takoj, ko lahko ustavite, zadevo zlijete ali stresete iz korita, ga operete in daste nazaj na svoje mesto.

Korita za prtljažnik se enostavno odstrani, ker so pripeta na dno z gumbi, ki jih lahko odpnete. Izdelana so tudi tako da imajo rebra, ki zadržijo lahko veliko tekočine in razsutega tovora. Hkrati zaščitijo s posebnim jezikom, ki ga med nalaganjem v avto lahko raztegnete preko odbijača in druge dele avta, predvsem čez rob prtljažnika. Če vozite tovor, ki sega do sedežev ali preko njih, se korito lahko tudi raztegne in zaščiti zadnjo stran vaših sedežev.

Na ta način boste imeli prtljažnik v celoti zaščiten in boste lahko v njem vozili kar želite. Korito je idealno tudi za prevažanje živali, ki lahko pustijo slino in urin na dnu prtljažnika. Pokličite in se oglasite na podjetju, da poskrbijo za vaš avto.